OstroVit MSM 90 tab

5,60 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
45
Kogus:
90
Neto kaal:
128 g
Domineeriv koostisosa:
msm
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5902232617689

Availability: Laos

Tootekood: 16717 Kategooria:

OstroVit MSM 90 tabletid

OstroVit MSM on toidulisand, mis on metüülsulfonüülmetaani ehk orgaanilise väävli allikas. Tegemist on kvaliteetse, kergesti neelatavate tablettidena saadaval oleva preparaadiga, mis on loodud sportlastele ja inimestele, kes soovivad täiendada igapäevast menüüd väärtusliku ühendiga.

  • MSM allikas – Üks toidulisandi portsjon sisaldab 2000 mg orgaanilist väävlit.
  • 1 portsjon = 2 tabletti .
  • Tõhusus – Preparaadi pakend sisaldab 45 portsjonit toodet.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit MSM – väärtuslik metüülsulfonüülmetaani allikas

MSM ehk metüülsulfonüülmetaan on lõhnatu orgaaniline väävliühend, mis lahustub vees hästi. Komponent esineb looduslikult pinnases, taimedes ja loomaorganismides. Igapäevases toidus võib ainet leida muuhulgas piimast ja piimatoodetest, täistera teraviljatoodetest, munadest, aga ka värsketest puu- ja juurviljadest. Kuigi orgaaniline väävel on osa paljudest erinevatest toiduainetest, jõuab inimkehasse vaid väike kogus ühendit, mida organism saab kasutada, mis tuleneb sellest, et MSM on väga õrn ühend, mis laguneb kergesti, nt. toiduvalmistamise või pastöriseerimise, samuti toidu külmutamise või kiiritamise tulemusena. Seetõttu võib hea lahendus olla ühendi andmine organismile ka toidulisandite kujul.

Soovitatav kasutus

Kasutage 1 portsjon (2 tabletti) päevas, eelistatavalt 30 minutit enne sööki.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete allergiline mõne toote koostisosa suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Koostisained

Metüülsulfonüülmetaan, mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, kleepumisvastased ained: ränidioksiid, rasvhapete magneesiumisoolad.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, sellerit, sinepit, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Toote netokaal: 128 g
Portsjoni suurus: 2 tabletti
Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks
Metüülsulfonüülmetaan 2000 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top