OstroVit kondroitiin 60 tab

7,20 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
60
Kogus:
60
Neto kaal:
71 g
Domineeriv koostisosa:
kondroitiin
EAN kood:
5902232619171

Availability: Laos

Tootekood: 16839 Kategooria:

OstroVit Chondroitin 60 tabletti

OstroVit Chondroitin on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab kondroitiinsulfaati. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud sportlastele ja eakatele inimestele.

  • Kondroitiini allikas – üks portsjon toidulisandit annab kehale 800 mg kondroitiinsulfaati.
  • 1 portsjon = 1 tablett .
  • Efektiivsus – Preparaadi pakend sisaldab 60 portsjonit toodet, millest piisab kahekuuliseks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate tablettidena, mis tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit Chondroitin – väärtuslik toidulisand

Kondroitiin on orgaaniline keemiline ühend glükoosaminoglükaanide rühmast. See on mukopolüsahhariid, mis on valmistatud glükuroonhappe jääkidest ja N-atsetüülgalaktosamiinist. See on endogeenne aine, mida inimkehas looduslikult toodetakse ja mille peamiseks esinemiskohaks on liigesekõhre. Vanusega aga kondroitiini sisaldus organismis väheneb ja väheneb võime ühendit looduslikult sünteesida. Aine võib organismi tarnida, lisades dieeti selliseid tooteid nagu veisekõhred või lisades dieeti selle koostisosaga rikkaid toidulisandeid. OstroVit preparaadis kasutatakse kondroitiinsulfaati ehk ühendi vormi, mis eristub kõrgeima efektiivsuse ja hea biosaadavuse poolest inimorganismis, mis mõjutab positiivselt toote kvaliteeti ja toidulisandite efektiivsust.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (1 tablett) päevas, eelistatavalt hommikul.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust tarbimiseks. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Kondroitiinsulfaat, mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, paakumisvastased ained: ränidioksiid, rasvhapete magneesiumisoolad.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, sellerit, sinepit, koorikloomi, kala.

Toitumisalane teave

Toote netokaal: 71 g
Portsjonid konteineri kohta: 60
Portsjoni suurus: 1 tablett
Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks
Kondroitiinsulfaat 800 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top