OstroVit MGZB ULTRA 120 tab

5,20 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
40
Kogus:
120
Neto kaal:
148 g
Domineeriv koostisosa:
magneesium
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246220254

Availability: Laos

Tootekood: 19116 Kategooria:

OstroVit MGZB ULTRA 120 tab

OstroVit MgZB ULTRA on kvaliteetne toidulisand, mis koosneb kolmest inimorganismile vajalikust ühendist ehk magneesiumist, tsingist ja vitamiinist B6 (pirodoksiin). Toidulisand on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele täiskasvanutele, eriti sportlastele.

  • Ühes pakendis on 120 tabletti
  • Väga biosaadavad vormid
  • Uus täiustatud koostis

MAGNEESIUM, tsink ja VITAMIIN B6 (MgZB)

Magneesium Preparaadis sisalduv magneesium aitab kaasa lihaste korralikule talitlusele ja elektrolüütide tasakaalu säilitamisele, samuti aitab hoida luid ja hambaid tervena. Magneesium ja vitamiin B6 aitavad säilitada õiget energiavahetust ja aitavad kaasa närvisüsteemi nõuetekohasele toimimisele. Lisaks aitavad need koostisosad vähendada väsimust ja kurnatust.

OstroVit MgZB ULTRA koostises leiduv tsink aitab säilitada õiget happe-aluse tasakaalu ning aitab säilitada terveid juukseid, nahka ja küüsi. Lisaks aitab tsink kaasa rasvhapete ja A-vitamiini normaalse ainevahetuse säilitamisele. Tsink ja vitamiin B6 aitavad kaasa immuunsüsteemi õigele talitlusele.

Vitamiin B6 aitab kaasa tsüsteiini õigele sünteesile ja homotsüsteiini õige metabolismi säilitamisele. Vitamiin B6 aitab kaasa normaalse valkude ja glükogeeni metabolismi säilitamisele ning aitab kaasa hormonaalse aktiivsuse reguleerimisele.

Toidulisand on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele täiskasvanutele, eriti sportlastele. Toodet soovitatakse kasutada suurema pingutuse perioodidel.

OstroVit MGZB Ultra koostisainete omadused:

  • Toote komponendid aitavad säilitada terveid luid
  • Toetage anabolismi protsessi
  • Parandada taastumist pärast keha treenimist
  • Aidake vähendada väsimust ja kognitiivsete funktsioonide nõuetekohast toimimist
  • Positiivne mõju närvisüsteemile
  • Pakkuda sügavat, taastavat und
Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (3 tabletti) päevas enne magamaminekut.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust tarbimiseks. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; magneesiumtsitraat (magneesium), mahuaine: tärklis; paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid; tsinkpikolinaat (tsink), püridoksiinvesinikkloriid (vit. B6).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, sellerit, sinepit, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks % RI*
Magneesium 375 mg 100
Tsink 15 mg 150
Vitamiin B6 2 mg 143

 

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top