OstroVit Piperine VEGE 100 kapslid

4,80 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
100
Kogus:
100
Neto kaal:
35 g
Domineeriv koostisosa:
piperiin
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246224511

Availability: Laos

Tootekood: 24687 Kategooria:

OstroVit Piperine VEGE 100 kapsel

OstroVit Piperine 95 VEGE on kõrgekvaliteediline toidulisand kapslites, mis sisaldab musta pipra puuviljaekstrakti, mis sisaldab piperiini – pipras looduslikult esinevat alkaloidi, mis mitte ainult ei anna sellele teravat põletavat maitset, vaid ka iseloomulikku aroomi, tõhusat rasvapõletust ja tuge. tegevuses muud ained.

  • Piperiini standardiseerimine 95%.
  • 100 vegan kapslit
  • Toode on mõeldud veganitele ja taimetoitlastele
  • 1 portsjon = 1 kapsel
  • Toetab tõhusalt lipolüüsi

Must pipar

Must pipar on maitseaine, mida kasutatakse praktiliselt kõikjal maailmas, et anda roogadele omanäoline maitse ja vürtsikus. Selles sisalduv alkaloid – piperiin kiirendab üksikute ainete ainevahetust. Musta pipra viljas sisalduv piperiin võimendab termogeneesi protsessi – st soojuse tootmise protsessi, mille käigus organism põletab kaloreid, aga ka lipolüüsi protsessi adrenergiliste retseptorite kaudu ehk rasvkoe oksüdatsiooni. Piperiin stimuleerib sensoorseid lõppu seedetraktis, suurendades seeläbi maomahla sekretsiooni ja see aitab parandada seedimist. Piperiini toime aitab kaasa ka teatud vitamiinide ja mineraalainete, nt seleeni, B-vitamiinide ja beetakaroteeni omastamise intensiivistamisele. Lisaks hõlbustab see koensüüm Q10 imendumist ja suurendab resveratrooli või kurkumiini imendumist. Piperiin võib suurendada ka mõnede ravimite imendumist.

OstroVit Piperine 95 VEGE koostisainete omadused:

  • Võib aidata kiirendada ainevahetust
  • Toetage tõhusalt termogeneesi protsessi
  • Edendada teatud toidulisandite ja ravimite imendumist
  • Kiirendada ja toetada lipolüüsi protsessi
  • Parandage keha füüsilist vormi

VEGE CAPSULES sarja tooted on välja töötatud ainult vegan koostisosi kasutades. Seoses ettevõtte kõrge turvalisuse poliitikaga ja sellega, et tootmisettevõttes kasutatakse allergeenseid koostisosi, siit ka info ristallergeenide esinemise võimaluse kohta etiketil. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (1 kapsel) päevas.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes. Ärge tarbige toodet lastele, rasedatele ja imetavatele naistele. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Maltodekstriin, musta pipra puuviljaekstrakt (Piper nigrum L.) standardiseeritud 95% piperiiniga, kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Musta pipra puuviljaekstrakt 10,55 mg
– millest piperiin 95% 10 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top