OstroVit Chromium 200 200 tab

4,50 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
200
Kogus:
200
Neto kaal:
19 g
Domineeriv koostisosa:
kroom
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246229196

Availability: Laos

Tootekood: 25610 Kategooria:

OstroVit Chromium 200 mg 200 tab

OstroVit Chromium 200 mg on toidulisand tablettidena, mis sisaldab väärtuslikku elementi, milleks on kroom. Sellel mikroelemendil on meie kehale mitmekülgne toime, sealhulgas aitab kaasa mikroelementide õige ainevahetuse säilitamisele, aitab säilitada õiget glükoosi taset veres, aitab kiirendada ainevahetust ja rasvade kadu.

  • 1 pakend sisaldab 200 tabletti
  • 1 portsjon = 1 tablett
  • Pakis 200 portsjonit
  • Suurepärane vahend liiga sageli maiustamiseks

Kroom

Mikroelemendina on see meie toidus hädavajalik. Seda võib leida väikestes kogustes taimsetes toiduainetes, eriti teraviljades. Kroomi saab kasutada “kuldse keskmise” kaalulangusena. See aitab võidelda ahne isu vastu, aitab reguleerida vere glükoosisisaldust ja isegi soodustab lipolüüsi, mis on terve, saleda ja hoolitsetud figuuri võti, mille eest tasub hoolitseda. Kroom on soovitatav ka sportlastele, arvestades asjaolu, et see võib aidata säilitada lihasmassi ja isegi seda suurendada.

OstroVit Chrome’is sisalduvate koostisosade omadused:

  • Aidake säilitada makrotoitainete õiget ainevahetust
  • Võib aidata säilitada normaalset glükoosi taset
  • Võib soodustada lipolüüsi
  • Aidake pärssida niinimetatud “hundinälga”
  • Aidake kaasa lihaskoe säilimisele
Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (1 tablett) päevas pärast sööki.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge kasutage, kui olete toote mõne koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Mahuained: mikrokristalne tselluloos, tärklis; paakumisvastased ained: ränidioksiid, rasvhapete magneesiumisoolad; kroompikolinaat (kroom).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, sellerit, sinepit, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks % RI*
Kroom  200 μg 500%

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top