OstroVit Triple Zinc 90 kapslid

8,10 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
32 g
Domineeriv koostisosa:
tsink
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903933901299

Availability: Laos

Tootekood: 25783 Kategooria:

OstroVit Triple Zinc 90 kapslit

OstroVit Triple Zinc on kompleksne toidulisand, tänu millele saate tagada organismile vajaliku koguse tsinki. Toode on kombinatsioon kuni kolmest väga hästi omastatavast mikroelemendi liigist, tänu millele imendub see väga hästi.

Mida OstroVit Triple Zinc sisaldab?

Tsink on olemas kõigis keha kudedes ja tagab rakkude õige jagunemise. Organismis täidab ta palju erinevaid funktsioone, nt toimib antioksüdandina, piirab vabade radikaalide tegevust ja aeglustab vananemisprotsesse. Samuti avaldab see positiivset mõju hormonaalsele tasakaalule. OstroVit Triple Zinc on 90 kergesti neelatavast kapslist koosnev komplekt, mis sisaldab kolme tsingi vormi – glükonaati, pikolinaati ja tsitraati.

OstroVit Triple Zinc koostisainete omadused:

  • KÕRGE ASIMLEERIVUS – Toidulisandis kasutatavad kolm liiki tsinki, st tsitraat, glükonaat ja pikolinaat, on hästi omastatavad. Allaneelamisel lahustub kapsel koheselt teie maos, nii et ained on tegevuseks valmis.
  • ILUS VÄLIMINE – Sellel on põhjus, miks tsinki mõnikord nimetatakse ilu ja nooruse mineraaliks. Tänu OstroVit Triple Zinc kapslitele saate hoolitseda oma naha, juuste ja küünte eest ning olla kindel, et nende seisund paraneb oluliselt.
  • ORGANISMIS OLEVATE PROTSESSIDE REGULEERIMINE – Peale välimuse mõjutamise toetab tsink ka organismis toimuvaid protsesse. Osaleb toitainete ainevahetuses ja reguleerib testosterooni taset.
  • MUGAV KASUTAMINE – OstroVit Triple Zinc toidulisand on saadaval mugavates kapslites. Toidulisandi hõlpsaks allaneelamiseks piisab väikesest kogusest veest. See on oluliselt mugavam vorm kui traditsioonilised vahelehed.
Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas pärast sööki. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi seda toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Maltodekstriin, katte koostis (täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos), tsinkglükonaat (tsink), tsinkpikolinaat (tsink), tsinktsitraat (tsink).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Tsink pärit: 15 mg 150%
– tsinkglükonaat 5 mg
– tsinkpikolinaat 5 mg
– tsinktsitraat 5 mg

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top