OstroVit Selenium 220 tab

7,10 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
220
Kogus:
220
Neto kaal:
42 g
Domineeriv koostisosa:
seleen
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903933902302

Availability: Laos

Tootekood: 25831 Kategooria:

OstroVit Selenium 220 tab

OstroVit Selen on toidulisand, mis on L-selenometioniini aktiivses vormis seleeni allikas. Seleen on mikroelement, mis mõjutab peaaegu kogu organismi nõuetekohast toimimist. See aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Seleen aitab kaasa kilpnäärme nõuetekohasele toimimisele. Samuti aitab see hoida teie juukseid ja küüsi tervena. Aitab kaasa spermatogeneesi õigele kulgemisele.

  • Piiratud väljaanne
  • Pakendis 220 tabletti
  • 1 portsjon = 1 tablett
  • Oluline mineraalne koostisosa
  • L-selenometioniini vorm

Seleen

Seleen on meie keha jaoks oluline mineraalaine. See esineb nii orgaanilises kui ka anorgaanilises vormis. Organismis mängib seleen hindamatut rolli – see on hädavajalik ensüümide õigeks toimimiseks, aitab eemaldada vabu radikaale ning kaitseb rakke ja punaseid vereliblesid nende toksilise toime eest. Aitab säilitada terveid juukseid, küüsi, reguleerib immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist, vastutab terve kilpnäärme eest ja isegi spermatogeneesi õige kulgemise eest.

OstroVit Seleniumis sisalduvate koostisosade omadused:

  • Seleen aitab kaasa spermatogeneesi õigele kulgemisele
  • Aidake säilitada terved juuksed, küüned ja jume
  • Võib aidata kaasa immuunsüsteemi nõuetekohase toimimise reguleerimisele
  • Toetage ensüümide nõuetekohast toimimist
  • Vastutab kilpnäärme tervisliku töö eest
Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi seda toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, L-selenometioniin (seleen), paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Seleen 200 µg 364%

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top