OstroVit Vitamiin D3 4000 IU 120 kapslit

6,00 

Toote vorm:
pehme geel
Portsjonid konteineri kohta:
120
Kogus:
120
Neto kaal:
26 g
Domineeriv koostisosa:
D-vitamiini
EAN kood:
5903933902524

Availability: Laos

Tootekood: 25840 Kategooria:

OstroVit D-vitamiin 4000 IU 120 kapslit

OstroVit Vitamin D3 4000 IU on kvaliteetne toidulisand, mis on mikrotoitainete, milleks on D3-vitamiin, allikas. See on kergesti neelatavate kapslitena saadaval olev preparaat, mis on loodud üle 75-aastastele pensionäridele ja inimestele, kellel on suurenenud vajadus D3-vitamiini järele.

  • D3-vitamiini allikas – Üks kapsel sisaldab 4000 RÜ kolekaltsiferooli.
  • Rikastatud oliiviõliga – Rasva olemasolu tootes mõjutab positiivselt toimeaine imendumist ja assimilatsiooni.
  • 1 portsjon = 1 kapsel
  • Tõhusus – toote pakendist piisab neljaks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate pehmete geelkapslite kujul olev preparaat tagab väärtusliku koostisosa tõrgeteta tarnimise.

OstroVit Vitamiin D3 4000 RÜ – väärtuslike mikroelementide rikkus

D3-vitamiin , tuntud ka kui kolekaltsiferool, on steroidne orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide rühma. Seega on koostisosa assimilatsioon tihedalt seotud rasvade olemasoluga igapäevases toidus. D3-vitamiin on aine, mis jõuab organismi koos toiduga (seda leidub muuhulgas rasvases merekalas), aga ka nahasünteesi teel. Seda säilitatakse aga peamiselt rasvkoes ja maksas. OstroVit preparaat sisaldab lisaks kolekaltsiferoolile ka rasvaallikat, milleks on oliiviõli, mis mõjutab positiivselt toimeaine imendumist ning avaldab positiivset mõju toidulisandi kvaliteedile ja efektiivsusele.

OstroVit Vitamiin D3 4000 RÜ sisalduvate koostisosade omadused

Tootes sisalduv D-vitamiin aitab säilitada terveid luid ja hambaid ning lihaste nõuetekohast funktsioneerimist ning lisaks toetab see immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Ühend aitab ka kaltsiumi ja fosfori õigel imendumisel ja kasutamisel ning kaltsiumi õige taseme säilitamisel veres. Aine osaleb ka rakkude jagunemise protsessis.

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Soovitatav kasutus

Terved täiskasvanud üle 75 aasta – 1 kapsel päevas koos toiduga.

Enne kasutamist on soovitatav teha 25-(OH)D vereanalüüs ja konsulteerida arsti või apteekriga.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Oliiviõli, kapsli kest (želatiin, niiskusesäilitaja: glütserool; puhastatud vesi), kolekaltsiferool (D-vitamiin).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
D-vitamiin 100 µg / 4000 RÜ 2000

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top