OstroVit viinamarjaseemne ekstrakt VEGE 90 kapslit

6,35 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
45 g
Domineeriv koostisosa:
viinamarja seemned
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246227147

Availability: Laos

Tootekood: 26035 Kategooria:

OstroVit viinamarjaseemne ekstrakt VEGE 90 kapslit

OstroVit Grape Seed Extract VEGE on toidulisand vegankapslite kujul, mis sisaldab viinamarjaseemne ekstrakti (Vitis vinifera L.), mis on standarditud 95% proantotsüaniidide (PAC) jaoks, mis tagab igas portsjonis kõrge tervist edendavate polüfenoolide sisalduse. . See ekstrakt pakub huvi kõigile, kes otsivad antioksüdantiderikast toidulisandit. Selle antioksüdantsed omadused on kasulikud pärast rasket treeningut, mis põhjustab vabade radikaalide tekkimist teie lihastes, mõjutades seega teie tervist.

Kuidas kasutada OstroVit viinamarjaseemneekstrakti VEGE?

Kõrge vererõhk pole midagi meeldivat. Reeglina on selle tagajärjeks peavalu või peapööritus, suurenenud naha higistamine, ebaregulaarne südametegevus, unetus, näo punetus, füüsilise ja vaimse võimekuse langus ning kuumahood. Regulaarselt võetav viinamarjaseemneekstrakt võib avaldada vererõhku alandavaid omadusi.

Ekstrakti saate kasutada ka siis, kui tegelete spordiga või muud tüüpi füüsilise tegevusega. Suurenenud verevool läbi lihaste võimaldab teil neid edukalt toitainetega varustada ning vabu radikaale kiiremini eemaldada ja neutraliseerida. Tänu paranenud verevarustusele tunnete nn lihaspumpa, mis tagab mulje suurematest lihastest.

OstroVit viinamarjaseemneekstraktis VEGE sisalduvate koostisosade omadused:

  • VÄGA TUGEV ANTIOKSIDANT – Toidulisand on erakordselt kasulik pärast rasket treeningut ja iga kord, kui soovite vabaneda nakkuse käigus tekkivatest kahjulikest vabadest radikaalidest.
  • VÄHENDAB ÜLDKOLESTEROOLI – viinamarjaseemne ekstrakt võib aidata teil saavutada optimaalset vererõhku.
  • VEGAN VALEM – OstroVit VEGE viinamarjaseemned on toode, mida saavad edukalt kasutada taime- ja vegandieedil olevad inimesed. Nii toidulisand ise kui ka kapsli kest ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas, eelistatavalt koos toiduga.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Ärge tarbige toodet lastele, rasedatele ega imetavatele naistele. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Viinamarjaseemne ekstrakt (Vitis vinifera L.), mis on standardiseeritud 95% proantotsüaniididest (PAC), katte koostis (täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Viinamarjaseemne ekstrakt, millest: 400 mg
– proantotsüanidiinid PAC (95%) 380 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top