OstroVit Testo Extreme 90 kapslit

10,60 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
90
Neto kaal:
63 g
Domineeriv koostisosa:
lambaläätse seemned
EAN kood:
5903933911946

Availability: Laos

Tootekood: 26649 Kategooria:

OstroVit Testo Extreme 90 kapslit

OstroVit Testo Extreme on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab koguni 11 erinevat toimeainet – toode on muuhulgas lambaläätse seemne ekstrakti, tribuluse ekstrakti või tsingi allikas. Tegemist on kergesti neelatavate kapslite kujul saadava preparaadiga, mis on loodud sportlastele ja teadlikele tarbijatele, kes soovivad oma dieeti väärtuslike ühenditega täiendada.

  • 11 erineva toimeaine allikas – üks portsjon toidulisandit annab organismile 370 mg lambaläätse seemne ekstrakti, 300 mg maca juure ekstrakti, 300 mg D-asparagiinhapet, samuti 222 mg tribuluse ekstrakti ja 150 mg nõgese lehtede ekstrakt. Lisaks sisaldab preparaat 120 mg saepalmi ekstrakti, 70 mg ženšenni juure ekstrakti ja 2,1 mg musta pipra puuviljaekstrakti, samuti 57 mg magneesiumi, 15 mg tsinki ja 3 mg vitamiini B6.
  • 1 portsjon = 3 kapslit.
  • Performance – pakendis on 30 portsjonit toodet, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate kapslite kujul olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit Testo Extreme – terviklik toidulisand

Fenugreek seemne ekstrakt – ekstrakt üheaastase liblikõieliste sugukonda kuuluva, Vahemere piirkonnast pärit taime seemnetest, mida praegu kasvatatakse mitmel pool maailmas. Taime ürt näeb välja nagu ristik ja lambaläätse seemneid on kasutatud sadu aastaid vürtsina, mis on väga populaarne eriti sellistes riikides nagu India ja Bangladesh. Kuna raudrohi on väärtuslik vitamiinide, mineraalide ja bioaktiivsete ühendite allikas, kasutatakse taime seemneekstrakti sageli ka toidulisandite koostisosana.

Maca juure ekstrakt – ekstrakt Peruu ženšenni nimelise taime juurtest, mis on kapsaste perekonda kuuluv juurvili, mis kasvab raskesti ligipääsetavates piirkondades ja mägismaal. Taim sisaldab arvukalt bioaktiivseid koostisosi ja seda eristab kõrge toiteväärtus ja mis veelgi enam, seda peetakse supertoiduks.

D-asparagiinhape – DAA – endogeenne aminohape, toodetakse peamiselt hüpofüüsis ja hüpotalamuses. D-asparagiinhapet leidub ka toidus – ühendit leidub peamiselt loomsetes saadustes, kuid vähesel määral leidub seda ainet ka sparglis, avokaados või kaerahelves.

Tribulus ekstrakt – Tribulus terrestris – ekstrakt üheaastasest kaljuliste sugukonda kuuluvast, liivastel muldadel kasvavast taimest. See on roomav põõsas, mis ulatub maksimaalselt 60 cm kõrguseks. Bioloogiliselt aktiivsete ainete rikkuse tõttu on Tribulus terrestrist hinnatud juba tuhandeid aastaid nii traditsioonilises Hiina kui ka India meditsiinis. Tegemist on taimega, mida kasutatakse tänapäeval toidulisandite koostisosana muu hulgas tänu kõrgele väärtuslike saponiinide sisaldusele.

Nõgeselehe ekstrakt – nõgese perekonda kuuluva taime ekstrakt, mida leidub looduslikult Euroopas, Aasias, aga ka Põhja-Aafrikas ja Põhja-Ameerikas. See on üheaastane taim, mis kasvab meelsasti viljakatel muldadel. Tänu väärtuslike koostisosade rohkusele kasutatakse seda nii rahvameditsiinis kui ka salatite või toidulisandite komponendina.

Saw palmetto puuviljaekstrakt – Serenoa repens – leidub sageli ka ingliskeelse nimetuse all saw palmetto, palmide perekonda kuuluv taim. See on Ameerika Ühendriikide kaguosa kliimavööndile tüüpiline liik, mille esindajad ulatuvad 2-3 meetri kõrguseks. See on taim, mille lehed moodustavad ulatuslikke lehvikuid ja väikesed õied muutuvad pärast õitsemist väikesteks tumedateks viljadeks, mida iseloomustab bioloogiliselt aktiivsete ühendite rikkus.

Ženšenni juureekstrakt , Araliaceae taim, mida nimetatakse ka hiina või tõeliseks ženšenniks. See on tooraine, mida leidub looduslikult peamiselt Hiinas ja Koreas ning mida eristavad selle lihavad juured. See on rikkalikult bioloogiliselt aktiivseid aineid ja taimest saadavate olulisemate ühendite hulka kuuluvad ginsenosiidid.

Musta pipra puuviljaekstrakt – ekstrakt paprika perekonna viljadest, mis on standardiseeritud 95% piperiini, orgaanilise keemilise ühendi sisaldusega, mis on musta pipra viljade pealiskihis esinev alkaloid.

Magneesium – keemiline element sümboliga Mg. Mineraalkomponent, mis on klassifitseeritud makrotoitaineteks. Inimkehas talletub see peamiselt luudesse ja lihastesse. Täistera teraviljatooteid, aga ka seemneid ja pähkleid peetakse magneesiumi toiteallikateks.

Tsink – keemiline element sümboliga Zn. Tegemist on mikrotoitainete hulka liigitatud mineraalse komponendiga, mida inimorganismis leidub eelkõige skeletilihastes ja luudes ning väiksemates kogustes ka ajus, kõhunäärmes või maksas. Tegemist on ainega, mida leidub paljudes erinevates toiduainetes ning peamisteks tsingiallikateks on punane liha, linnuliha, kuivatatud kaunviljade seemned, pähklid ja täisteratooted.

B6-vitamiin – püridoksiin – B-vitamiinide hulka kuuluv vees lahustuv komponent. Ühendit leidub peamiselt täistera teraviljatoodetes, aga ka rupsis ja kuivatatud kaunviljade seemnetes.

OstroVit Testo Extreme koostisainete omadused:

Magneesium aitab vähendada väsimus- ja väsimustunnet ning lisaks aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu. Koostisaine toetab lihaste ja närvisüsteemi nõuetekohast talitlust ning aitab säilitada terveid hambaid ja luid.

Tsink aitab säilitada normaalset happe-aluse tasakaalu ja lisaks toetab optimaalset süsivesikute ainevahetust. See on ühend, mis aitab säilitada normaalset kognitiivset funktsiooni ja toetab õiget DNA sünteesi. Mineraal toetab ka normaalse viljakuse ja reproduktiivfunktsiooni säilimist ning aitab säilitada õiget testosterooni taset veres, samuti aitab kaasa optimaalse makrotoitainete ja rasvhapete ainevahetuse säilimisele. Lisaks aitab see kaasa A-vitamiini õige metabolismi säilitamisele. Tsink toetab ka tervet nahka, luid, küüsi ja juukseid ning toetab immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Veelgi enam, see aitab säilitada õiget nägemist ja toetab rakkude kaitset oksüdatiivse stressi eest.

B6-vitamiin , mida leidub toidulisandi koostisainete hulgas, aitab kaasa normaalsele energiavahetusele, samuti toetab närvisüsteemi nõuetekohast talitlust. See on ühend, mis aitab kaasa optimaalse valkude ja glükogeeni metabolismi säilitamisele ning lisaks aitab kaasa punaste vereliblede õigele tootmisele ning vähendab väsimust ja kurnatust.

Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (3 kapslit) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Oluline on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Enne tarbimist pidage nõu oma arsti või apteekriga. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetamise ajal. Ei soovitata kasutada fertiilses eas naistel ja mõlemast soost inimestel enne puberteedi saabumist. Diabeedivastase ravi samaaegsel kasutamisel pidage nõu arsti või apteekriga. Toodet ei tohi tarbida hüpertensiooni või diabeediravimite kasutamisel.

Hoidke seda pakendit tihedalt suletuna kuivas kohas temperatuuril 15-25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Sidrunhappe magneesiumisoolad (magneesium), lambaläätse seemneekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, makajuure ekstrakt (Lepidium meyenii Walp.), D-asparagiinhape (DAA), Tribulus terrestrise ekstrakt ( Tribulus terrestris L.) standardiseeritud 90% saponiinidest, nõgese lehtede ekstraktist (Urtica dioica), palmetto vilja ekstraktist (Serenoa repens (W.Bartram) Small), tsinkpikolinaadist (tsink), ženšenni juure ekstraktist (Panax ginseng CA Meyer) standardiseeritud 20% ginsenosiididel, musta pipra puuviljaekstrakt (Piper nigrum L.) standardiseeritud 95% piperiinil, püridoksaal-5′-fosfaat (vitamiin B6), paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumisoolad.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Fenugree seemne ekstrakt 370 mg
Maca juure ekstrakt 300 mg
D-asparagiinhape 300 mg
Tribulus terrestris ekstrakt 222 mg
– millest saponiinid (90%) 200 mg
Nõgese lehtede ekstrakt 150 mg
Saw palmetto puuvilja ekstrakt 120 mg
Ženšenni juure ekstrakt 70 mg
– millest ginsenosiidid (20%) 14 mg
Musta pipra puuviljaekstrakt 2,1 mg
– millest piperiin (95%) 2 mg
Magneesium 57 mg 15%
Tsink 15 mg 150%
Vitamiin B6 3 mg 214%

*RI – võrdluskogused

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top