OstroVit kurkum + must pipar + ingver VEGE 90 kapslit

10,40 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
44 g
Domineeriv koostisosa:
kurkum
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903933915241

Availability: Laos

Tootekood: 26770 Kategooria:

OstroVit kurkum + must pipar + ingver VEGE 90 kapslit

OstroVit kurkumiin + must pipar + ingver VEGE on toidulisand, mis on kolme taimeekstrakti allikas. Tegemist on kergesti neelatavate kapslite kujul saadava preparaadiga, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike ühenditega täiendada.

  • Taimeekstraktide allikas – üks toidulisandi portsjon annab kehale 300 mg kurkumi risoomi ekstrakti, mis on standardiseeritud 95% kurkuminoidide suhtes, 100 mg ingverijuure ekstrakti, mis on standarditud 5% gingeroolidele ja 2,1 mg musta pipra puuviljaekstrakti standardiseeritud 95%ni. piperiin.
  • 1 portsjon = 1 kapsel .
  • Tõhusus – Toote pakendis on 90 portsjonit preparaati, millest piisab kolmeks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate kapslitena saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit kurkum + must pipar + ingver VEGE – taimeekstraktide jõud

Kurkumi risoomi ekstrakt – mugula risoomi ekstrakt, mida eristab selge maitse ja lõhn ning kollakasoranž värvus. See on väärtuslik toimeainete allikas, millest olulisemad on kurkuminoidid, mille sisaldust standardib OstroVitis kasutatav taimeekstrakt.

Musta pipra puuviljaekstrakt – pipra perekonda kuuluva taime viljade ekstrakt, mis on standardiseeritud 95% piperiini ehk orgaanilise keemilise ühendi sisaldusega, mis on musta pipra viljade pealiskihis leiduv alkaloid.

Ingverijuure ekstrakt – ekstrakt ingveri perekonda kuuluva mitmeaastase taime juurtest. OstroVit preparaadis on ekstrakt standardiseeritud 5% gingeroolidele ehk polüfenoolideks klassifitseeritud keemiliste ühendite sisaldusele.

OstroVitis kasutatavad taimeekstraktid on standardiseeritud toimeainete sisalduse suhtes, mis avaldab positiivset mõju toidulisandi kvaliteedile ja mis veelgi enam, tagab väärtuslike ühendite kõrge varu igas toote portsjonis.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (1 kapsel) päevas. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatud ööpäevast annust. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad naised ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Hoida temperatuuril 15-25°C suletud anumas, kuivas kohas. Kaitsta otsese päikesevalguse eest.

Toitumisalane teave

Koostisained

Kurkumi risoomi ekstrakt (Curcuma longa L.) standardiseeritud 95% kurkuminoididele, ingveri juure ekstrakt (Zingiber officinale Rosc.) standarditud 5% gingeroolidele, mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos; paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumisoolad; musta pipra puuviljaekstrakt (Piper nigrum L.) standardiseeritud 95% piperiini.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad Portsjoni kohta
Kurkumi risoomi ekstrakt 300 mg
– sealhulgas kurkuminoidid (95%) 285 mg
Ingveri juure ekstrakt 100 mg
– sealhulgas gingeroolid (5%) 5 mg
Musta pipra puuviljaekstrakt 2,1 mg
– sealhulgas piperiin (95%) 2 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top