OstroVit GABA pluss VEGE 90 tab

5,50 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
120 g
Domineeriv koostisosa:
gaba
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5902232617672

Availability: Laos

Tootekood: 16716 Kategooria:

OstroVit GABA plus VEGE 90 tabletid

OstroVit GABA plus VEGE on toidulisand, mis sisaldab kahte ainet – gammaaminovõihapet ja melatoniini. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud inimestele, kes hoolivad korralikust taastumisest ja kvaliteetsest unest.

  • Kahe koostisosa allikas – Üks toidulisandi portsjon annab kehale 750 mg gamma-aminovõihapet ja 1 mg melatoniini.
  • 1 portsjon = 1 tablett .
  • Tõhusus – Pakend sisaldab 90 portsjonit toodet.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit GABA plus VEGE – väärtuslike koostisosade allikas

Gamma-aminovõihape – GABA – orgaaniline keemiline ühend mittevalguliste aminohapete rühmast. Neurotransmitter, mis sünteesitakse kehas glutamaadist. See on aine, mis esineb inimkehas peamiselt hüpotalamuses ja ekstrapüramidaalsüsteemis. Ühendit võib leida ka toidust, sellistest toodetest nagu roheline tee, hapukurk, sojaoad ja piimatooted.

Melatoniin – inimkehas looduslikult esinev hormoon. See on aine, mida toodab kesknärvisüsteemis käbinääre, mis on üks sisesekretsiooninäärmetest, mis on trüptofaani derivaat. Melatoniini sünteesi ja sekretsiooni organismis suurendab pimedus, valgus aga pärsib protsesse. Organismi loomulik hormooni tootmine algab pärast päikeseloojangut ja on kõige intensiivsem keset ööd, kella kahe ja nelja vahel.

OstroVit GABA pluss VEGE koostisainete omadused

Melatoniin aitab leevendada subjektiivset ajavööndi äkilise muutumise sündroomi tunnet ning kasulik mõju avaldub 0,5 mg tarbimisel vahetult enne magamaminekut esimesel reisipäeval ja mitu päeva pärast sihtkohta jõudmist. Lisaks aitab hormoon lühendada uinumiseks kuluvat aega ja kasulik mõju avaldub siis, kui tarbid vahetult enne magamaminekut 1 mg melatoniini.

Soovitatav kasutus

Kasutage üks portsjon (1 tablett) päevas, eelistatavalt 30 minutit enne magamaminekut.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust tarbimiseks. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Ärge kasutage autojuhtimise või masinate käsitsemise ajal.

Toitumisalane teave

Koostisained

100% gamma-aminovõihape.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojat, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Toote netokaal: 120 g
Portsjonid konteineri kohta: 90
Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks
Gamma-aminovõihape  750 mg
Melatoniin  1 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top