OstroVit Vitamiin D3 4000 RÜ + K2 100 tab

5,30 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
200
Kogus:
100
Neto kaal:
29 g
Domineeriv koostisosa:
D-vitamiini
EAN kood:
5903246220278

Availability: Laos

Tootekood: 19118 Kategooria:

OstroVit Vitamiin D3 4000 RÜ + K2 100 tabletti

OstroVit Vitamiin D3 4000 IU + K2 on kvaliteetne toidulisand, mis on D3- ja K2-vitamiini allikas inimkehas kõige paremini omastatuna kujul MK-7. Tegemist on kergesti neelatavate tablettide kujul oleva preparaadiga, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike mikroelementidega täiendada.

  • D3- ja K2-vitamiini allikas – Üks preparaadi portsjon sisaldab 2000 RÜ kolekaltsiferooli ja 50 µg menakinoon-7-MK-7.
  • 1 portsjon = ½ tabletti .
  • Tõhusus – tootepakendis on 200 portsjonit toidulisandit.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit Vitamiin D3 4000 IU + K2 – väärtuslik täiendus igapäevasele toidulauale

D3-vitamiin , tuntud ka kui kolekaltsiferool, on steroid, orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub rasvlahustuvate vitamiinide rühma. Seega on koostisosa assimilatsioon tihedalt seotud rasvade olemasoluga igapäevases toidus. D3-vitamiin on aine, mis jõuab organismi koos toiduga (seda leidub muuhulgas rasvases merekalas), aga ka nahasünteesi teel. Seda säilitatakse aga peamiselt rasvkoes ja maksas.

K2-vitamiin , mida nimetatakse menakinooniks, on orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud rasvlahustuvateks vitamiinideks. K2-vitamiin ladestub inimkehas peamiselt maksas. Seda võivad toota seedesüsteemis esinevad bakterid, mis viiakse organismi koos toiduga (seda võib leida nii taimsetes kui loomsetes saadustes), aga ka toidulisandite kujul. Preparaadis OstroVit kasutatav vitamiin K2 MK-7 on inimorganismi kõige paremini omastatav ühendivorm, millel on positiivne mõju toidulisandi kvaliteedile. Toode sisaldab ka D3-vitamiini, mis toimib sünergiliselt K2-vitamiiniga, mis mõjutab positiivselt toidulisandite tõhusust.

OstroVit Vitamin D3 4000 IU + K2 koostisainete omadused

Tootes sisalduv D-vitamiin aitab säilitada terveid luid ja hambaid ning lihaste nõuetekohast funktsioneerimist ning lisaks toetab see immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Ühend aitab ka kaltsiumi ja fosfori õigel imendumisel ja kasutamisel ning kaltsiumi õige taseme säilitamisel veres. Aine osaleb ka rakkude jagunemise protsessis.

Toidulisandist leiate ka K-vitamiini, mis aitab kaasa õigele vere hüübimisele ja aitab säilitada terveid luid.


  • 1 TABLETT SISALDAB 4000 RÜ D3-VITAMIINI
  • 1/2 TABLETTI SISALDAB 2000 RÜ D3-VITAMIINI

PÄEVAOSA, MIDA SOOVITAME, ON 1/2 TABLETTI VASTAVALT GIS-BÜROO OTSUSEGA.

TÄHELEPANU! Toodet ei tohi tarbida inimesed, kes võtavad K-vitamiini antagoniste sisaldavaid antikoagulante (nt varfariin ja atsenokumarool).

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (½ tabletti) päevas.

Enne kasutamist on soovitatav teha 25- (OH) D vereanalüüs ja konsulteerida oma arsti või apteekriga.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust tarbimiseks. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Mahuaine: mikrokristalne tselluloos; tärklis, kolekaltsiferool (vit. D), menakinoon-7 MK-7 (vit. K) Bacillus subtilis nattost, paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad Portsjoni jaoks % RI*
K-vitamiin  50 µg 67%
D-vitamiin  50 µg / 2000 RÜ 1000%

 

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top