OstroVit Lutein FORTE 30 pehmet geeli

6,20 

Toote vorm:
pehme geel
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
30
Neto kaal:
12 g
Domineeriv koostisosa:
luteiin
EAN kood:
5903246224078

Availability: Laos

Tootekood: 24412 Kategooria:

OstroVit Lutein FORTE 30 kapslit

OstroVit Lutein Forte on toidulisand, mis on zeaksantiiniga rikastatud loodusliku luteiini allikas. See preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul, mis on loodud inimestele, kes puutuvad kokku keskkonnategurite kahjuliku mõjuga ja soovivad täiendada oma igapäevast elu. toitumine väärtuslike ühenditega.

  • Luteiini allikas – üks toidulisandi portsjon annab kehale 40 mg looduslikku luteiini.
  • Rikastatud zeaksantiiniga – Üks toote portsjon sisaldab 2 mg zeaksantiini.
  • 1 portsjon = 1 kapsel.
  • Tõhusus – Toote pakendis on 30 portsjonit preparaati, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavates kapslites saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit Lutein Forte – väärtuslike karotenoidide allikas

Luteiin – karotenoidide rühma kuuluv kollane ksantofüllpigment. Seda esineb looduses ja see on taimne pigment, mis annab värvi köögiviljadele ja puuviljadele. Inimkeha ei ole võimeline selle ühendi loomulikuks sünteesiks, mistõttu tuleb luteiini organismi tarnida väljastpoolt – igapäevase toiduga või toidulisandina. Ainet võib saada munakollast, aga ka taimsetest saadustest nagu spinat, lehtkapsas, kõrvits, porgand või petersell. Luteiini leidub silma võrkkestas. Kuna see lahustub hästi rasvades, tasub sellega organismi varustada rasvarikaste toodete seltsis.

Zeaksantiin – ksantofüllide rühma kuuluv orgaaniline keemiline ühend. See on karotenoid, mis looduslikult esineb silma võrkkestas. Zeaksantiini võib organismi varustada toiduga või toidulisandite kujul. Ühendi toiduallikate hulka kuuluvad muu hulgas tomatid, mais, brokkoli ja spinat

OstroVit kasutab luteiini ja zeaksantiini samaaegselt, mis on tingitud sellest, et ühenditel on sünergistlik toime. Lisaks sisaldab toidulisand ka saflooriõli ja sojaõli, millel on positiivne mõju koostisainete biosaadavusele ja assimilatsioonile organismis.

Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas söögi ajal.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Rasedad või imetavad naised ei tohi seda toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Katte koostis (želatiin, niiskusesäilitaja: glütserool; puhastatud vesi, värvid: must raudoksiid, punane raudoksiid), saflooriõli, sojaõli , looduslik luteiin ja saialille (Tagetes erecta L.) zeaksantiin.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Luteiin 40 mg
Zeaksantiin 2 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top