OstroVit Trüptofaan VEGE 90 kapslid

5,50 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
37 g
Domineeriv koostisosa:
trüptofaan
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246224375

Availability: Laos

Tootekood: 25176 Kategooria:

OstroVit Tryptophan VEGE 90 kapslid

OstroVit Tryptophan VEGE on aminohappel L-trüptofaanil põhinev toidulisand. Toode loodi uuenduslikus OstroVit 100% VEGE CAPSULES tootesarjas, mis on pühendatud veganitele ja taimetoitlastele. Toode on valmistatud ilma aineid või loomseid ühendeid lisamata.

  • 300 mg L-trüptofaani ühes kapslis
  • Pakis 90 portsjonit
  • 1 portsjon = 1 HPMC kapsel

Trüptofaan

Trüptofaan on orgaaniline keemiline ühend eksogeensete aminohapete rühmast. Meie keha ei suuda seda ise sünteesida. o tagada selle õige tase organismis, seda tuleb varustada toiduga või toidulisandina. Valgu aminohappena esineb enamikus neist. See on serotoniini eelkäija, neurotransmitter (leidub kogu keha organites), mis on vajalik söögiisu, une, meeleolu või valu reguleerimiseks. Samuti vastutab see trombotsüütide hüübimise eest.

OstroVit Tryptophan VEGE koostisainete omadused:

  • Trüptofaan aitab võidelda unetute öödega läbi melatoniini sünteesiprotsesside
  • Taastab teotahte, motivatsiooni ja laiemalt mõistetava töö
  • See võib otseselt toetada võitlust sõltuvuse vastu (nt suitsetamine)
  • See tagab meie närvisüsteemi kaitse ja loomuliku reguleerimise
  • Taastage serotoniini – õnnehormooni – optimaalne tase
  • Kasvuhormooni tootmises osaledes aitab see otseselt kaasa meie lihaste kasvule

VEGE CAPSULES sarja tooted töötati välja ainult vegan koostisosi kasutades. Tulenevalt ettevõtte kõrgest turvapoliitikast ja sellest, et tootmisettevõttes kasutatakse allergeense toimega koostisosi, siit ka info ristallergeenide esinemise võimalikkuse kohta etiketil. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel.

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Ärge tarbige toodet lastele, rasedatele või imetavatele naistele, inimestele, kes saavad ravi antidepressantidega või kellel on neerupuudulikkus. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Ikoon Kogukonna kinnitatud
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top