OstroVit Pharma Glucose System Aid 90 kapslit Berberiin

10,20 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
90
Neto kaal:
40 g
Domineeriv koostisosa:
berberiin
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246226348

Availability: Laos

Tootekood: 25289 Kategooria:

OstroVit Pharma Glucose System Aid 90 kapslit

OstroVit Pharma Glucose System Aid on kõrgeima kvaliteediga toidulisand HPMC kapslites, mis sisaldab glükoosi ja insuliini metabolismi nõuetekohast toimimist toetavate koostisosade kompleksi. OstroVit Pharma on sari, mis seab esikohale tooraine kvaliteedi, tootmise farmaatsiahoolsuse ja kõik komponendid, tänu millele toidulisand luuakse. OstroVit Pharma on absoluutselt eliit toidulisandid tarbijatele, kes teavad, mis on nende jaoks kõige olulisem.

  • 9 toimeainet
  • 30 portsjonit toidulisandit pakendis
  • Tooraine ja toodangu kõrgeim kvaliteet
  • Tumedast klaasist pudel kapslitega
  • Tootest piisab kuuks toidulisandiks
  • Koostisosade kompleks, mis reguleerib vere glükoosisisaldust

OstroVit Pharma Glucose System Aid – koostis

Lodjapuu ekstrakt – sellel on kasulik mõju kehakaalu langetamisel. See aitab tõsta adiponektiini (rasvkoe poolt eritatav hormoon, mis mängib rolli insuliinitundlikkuse parandamisel) aktiivsust, mis muudab berberiini rasvkoe vähenemist toetavaks toidulisandiks – reguleerides veresuhkru taset ja mõjutades ka veresuhkru taset. eritub rasvkoest. Lisaks mõjutab berberiin ka mälu. Seda saab kasutada kognitiivsete funktsioonide ja meeldejätmise parandamise vahendina, peamiselt kolinergiliste radade mõjutamise kaudu.

Tseiloni kaneelikoor – kaneel on üks kuulsamaid vürtse maailmas. Lisaks kõrgelt hinnatud organoleptilistele väärtustele suudab see modifitseerida insuliini retseptoreid, parandades glükoosi tungimist rakku ning võimet toetada glükogeneesi ja vähendada glükoneogeneesi ehk glükoosi reguleerimise protsesse.

Alfa-lipoehape – lühidalt ALA on mitokondriaalne keemiline ühend karboksüülhapete rühmast, mis osaleb ja soodustab energia metabolismi inimkehas. Kuni viimase ajani peeti seda vitamiiniks, kuna arvati, et seda on võimalik saada ainult eksogeenselt. ALA võib toetada meie ainevahetuse (ainevahetuse) kiirust, mis tõestab selgelt, et ALA on ka suurepärane vahend salenemiseks. Toidulisandil on ka kelaativad omadused (seob raskemetalle) ehk aitab organismil vabaneda soovimatutest toksiinidest ja muudest ohtlikest ainetest.

Valge mooruspuu lehe ekstrakt – Aine 1-DNJ (1-deoksünojirimütsiin) sisalduse tõttu on see tuntud eelkõige glükoosi ja insuliini metabolismi reguleerivate omaduste poolest. Valge mooruspuu võib reguleerida glükoosi ainevahetust ja vähendada ka veresuhkru tõusu pärast sööki, seetõttu soovitatakse seda diabeetikutele ja inimestele, kes soovivad kaotada tarbetuid liigseid kilogramme. Valge mooruspuu on ka tõhus taim, mis toimib organismil antioksüdandina ehk antioksüdandina. Antioksüdandid on ühendid, mis “võitlevad” vabade radikaalide või reaktiivsete hapnikuliikide (ROS) vastu.

Põld-lambaläätse seemneekstrakt – raudrohi võib parandada insuliinifunktsioone, mõjutades veresuhkru taseme reguleerimist, mis on tõeline maiuspala diabeetikutele ja insuliiniresistentsusega inimestele. Fenugreek reguleerib söögiisu ja hundinälja kontrolli, vähendab triglütseriidide ja madala tihedusega lipoproteiinide LDL taset.

Kroom – oluline mikroelement meie toidus. Seda võib leida väikestes kogustes taimsetes toiduainetes, eriti teraviljades. Kroomi saab kasutada “kuldse keskmise” kaalulangusena. See aitab võidelda ahne isu vastu, aitab reguleerida vere glükoosisisaldust ja isegi soodustab lipolüüsi, mis on terve, saleda ja hoolitsetud figuuri võti, mille eest tasub hoolitseda. Kroom on soovitatav ka sportlastele, arvestades asjaolu, et see võib aidata säilitada lihasmassi ja isegi seda suurendada.

B6-vitamiin – p-5-p, st püridoksaal-5-fosfaadi kujul. See on meie keha jaoks parim B6-vitamiini vorm. See täidab ja toetab füsioloogiliste funktsioonide ookeani ning on oluline kõigi meie keha organite nõuetekohaseks toimimiseks.

Vitamiin B12 (tsüanokobalamiin) – Aitab kaasa õige energiavahetuse säilitamisele ning aitab kaasa närvisüsteemi õigele talitlusele ja homotsüsteiini õige metabolismi säilitamisele. See vitamiin mängib rolli rakkude jagunemise protsessis.

C-vitamiin – aitab kaasa kollageeni õigele tootmisele, et tagada veresoonte, luude, kõhrede, igemete, naha ja hammaste nõuetekohane toimimine. Lisaks aitab see kaasa õige energiavahetuse säilitamisele ning lisaks aitab kaasa närvi- ja immuunsüsteemi korralikule talitlusele.

OstroVit Pharma glükoosisüsteemi abis sisalduvate koostisosade omadused:

  • Aitab säilitada makrotoitainete õiget ainevahetust
  • Võib aidata säilitada normaalset glükoosi taset
  • Toetage postprandiaalset glükeemilist kontrolli
  • Võib toetada rasvkoe “vähendamist”.
  • Võib vähendada madala tihedusega lipoproteiinide – LDL – taset ja oksüdatsiooni
  • Aidake säilitada tervislikku kehakaalu
Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (3 kapslit) päevas, eelistatavalt koos toiduga. Inimestel, kes kasutavad insuliinravi või suukaudseid hüpoglükeemilisi ravimeid, pidage nõu arstiga. Preparaat on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Lodjapuu juure ekstrakt (2% berberiin), kapsli kest (täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos), tseiloni kaneeli koor, ALA alfa-lipoehape, C-vitamiin (L-askorbiinhape), lambaläätse seemne ekstrakt, valge mooruspuu lehtede ekstrakt (1% 1 -deoksünojirimütsiin 1-DNJ), vitamiin B6 (püridoksaal-5′-fosfaat P-5-P), kroom (kroompikolinaat), vitamiin B12 (tsüanokobalamiin).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Lodjapuu juure ekstrakt (2% berberiini) 250 mg
Tseiloni kaneeli koor 200 mg
ALA alfa lipoehape 200 mg
C-vitamiin (L-askorbiinhape) 200 mg 250
Fenugree seemne ekstrakt 150 mg
Valge mooruspuu lehtede ekstrakt (1% 1-desoksünojirimütsiin 1-DNJ) 100 mg
B6-vitamiin (püridoksaal-5′-fosfaat P-5-P) 10 mg 714
Kroom (kroompikolinaat) 200 µg 500
Vitamiin B12 (tsüanokobalamiin) 50 µg 2000

 

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top