OstroVit Pharma Homocysteine ​​Level Aid 60 kapslit Biotiin

6,40 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
60
Neto kaal:
45 g
Domineeriv koostisosa:
biotiin
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246227994

Availability: Laos

Tootekood: 25468 Kategooria:

OstroVit Pharma Homocysteine ​​Level Aid 60 kapslit

OstroVit Pharma Homocysteine ​​Level Aid on kompleksne toidulisand, mis on seitsme erineva aine allikaks – toode sisaldab muuhulgas koliini bitartraati, betaiini HCl või vitamiini B6. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja tootega, mis on saadaval kergesti neelatavate vegan HPMC kapslite kujul, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes hoolib oma igapäevase toitumise täiendamisest väärtuslike ühenditega.

  • Seitsme erineva aine allikas – üks toidulisandi portsjon annab organismile 1000 mg betaiini HCl, 200 mg koliini bitartraati, 40 mg riboflaviini, samuti 18 mg vitamiini B6, 2500 µg biotiini, 600 µg foolhapet ja 50 µg vitamiini B12.
  • 1 portsjon = 2 kapslit.
  • Performance – tootepakendis on 30 portsjonit toodet, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, et toidulisandiga varustada probleemivabalt.

OstroVit Pharma Homocysteine ​​Level Aid – igakülgne täiendus teie igapäevasele dieedile

Homotsüsteiin on väävli aminohape, valkude lagunemise vaheprodukt. See tekib inimkehas metioniini demetüleerimise ehk metüülrühma eraldumise tulemusena aminohappest, mis antakse organismile loomse päritoluga toiduga. Homotsüsteiinil on tromboosi soodustav potentsiaal ja selle liig inimkehas on kahjulik. Siiski on ühendeid, millel on positiivne mõju homotsüsteiini metabolismile.

Betaiin HCL (betainvesinikkloriid) – betaiin on aminohape, tuntud ka kui trimetüülglütsiin. See on orgaaniline keemiline ühend, mis sünteesitakse osaliselt inimkehas. Kuna betaiini looduslikust tootmisest ei piisa organismi vajaduste rahuldamiseks, tuleks ühendit süsteemi tarnida ka väljastpoolt – aine allikateks loetakse muuhulgas peeti, aga ka spinatit, teravilju ja mereande. Kombinatsioonis vesinikkloriidhappega moodustab betaiin väärtusliku ühendi, mida nimetatakse ka betaiin-HCl-ks ja mida eristab hea lahustuvus.

Koliin ( koliini bitartraat) – (antud juhul bitartraadi vorm) on orgaaniline keemiline ühend, mida kuni viimase ajani nimetati vitamiiniks B4. Praegused teaduslikud andmed viitavad aga sellele, et koliin on vitamiinitaoline aine, mida peetakse aminohapetega sarnaseks toitaineks, mida väikestes kogustes saab inimkehas loomulikult sünteesida.

Riboflaviin (vitamiin B2) – vees lahustuv vitamiin, mis kuulub B-rühma. Ühendi rikkaimatest allikatest on pärm ja vasikamaks, kuid ainet võib leida ka teistest rupsist ning piimatoodetest ja munadest.

B6-vitamiin (püridoksalo-5-fosfaat) – p-5-p, see tähendab püridoksaal-5-fosfaadi kujul . Vees lahustuv komponent, mis kuulub B-vitamiinide hulka. Ühendit leidub peamiselt täistera teraviljatoodetes, aga ka rupsis ja kaunviljades.

Foolhape (vitamiin B9) – foolhappe (6S)-5-metüültetrahüdrofoolhappe glükoosamiinsoola aktiivne vorm – 5-MTHF. See on orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud vees lahustuvateks B-vitamiinideks. See on aine, mida sageli nimetatakse ka vitamiiniks B9. Foolhape eraldati esmakordselt spinati lehtedest, kuid see ühend on saadud erinevatest tumerohelistest köögiviljadest, nagu lehtkapsas, rooskapsas ja petersell, aga ka kuivad kaunviljad, teraviljad ja rups.

Biotiin (vitamiin B7) – orgaaniline keemiline ühend, mis on klassifitseeritud vees lahustuvateks B-vitamiinideks. Biotiini nimetatakse mõnikord ka vitamiiniks B7 või vitamiiniks H. See on koostisosa, mida võib leida nii loomses kui ka taimses toidus – kuna biotiini allikad on rups ja kala, aga ka pähklid ja seemned. Väikeses koguses ühendit võib inimkehas ka looduslikult toota inimese seedetraktis elava bakteriaalse floora toimel.

Vitamiin B12 (metüülkobalamiin) – nimetatakse ka punaseks vitamiiniks, on orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub vees lahustuvate B-vitamiinide hulka. B12-vitamiini leidub looduslikult loomsetes toodetes – seda ühendit võib leida lihast, piimast ja piimatoodetest ning kalast ja mereandidest. Vitamiin B12 on saadaval erinevates vormides, mis erinevad oma imendumisastme ja biosaadavuse poolest. OstroVit kasutab metüülkobalamiini – ühendit, millel on kõrge biosaadavus ja mida organism kergesti omastab.

OstroVit Pharma homotsüsteiini taseme abis sisalduvate koostisosade omadused:

Betaiin aitab kaasa normaalse homotsüsteiini metabolismi säilitamisele, avaldades kasulikku mõju, kui tarbida päevas 1,5 grammi betaiini. Siiski on oluline, et üle 4 g päevane kogus võib oluliselt tõsta vere kolesteroolitaset.

Koliin aitab säilitada normaalset homotsüsteiini ainevahetust, samuti säilitada õiget rasvade ainevahetust ja aidata maksal optimaalselt funktsioneerida.

Riboflaviin aitab säilitada normaalset energiavahetust ning aitab kaasa ka närvisüsteemi korralikule tööle. Lisaks toetab see limaskestade normaalse seisundi säilimist ja aitab säilitada punaste vereliblede optimaalset seisundit. B2-vitamiin toetab ka terve naha ja normaalse nägemise säilitamist ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. See on ühend, mis aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest ja aitab säilitada normaalset raua ainevahetust.

B6-vitamiin aitab säilitada normaalset energiavahetust ning toetab ka närvisüsteemi nõuetekohast talitlust. See on ühend, mis aitab kaasa optimaalse valkude ja glükogeeni metabolismi säilitamisele ning mis veelgi enam, aitab kaasa punaste vereliblede õigele tootmisele ning vähendab väsimust ja kurnatust.

Biotiin aitab säilitada normaalset energiavahetust ja aitab kaasa närvisüsteemi õigele talitlusele. Lisaks aitab ühend säilitada optimaalset makrotoitainete ainevahetust ja toetab normaalsete psühholoogiliste funktsioonide säilimist. Biotiin aitab säilitada ka tervet nahka ja juukseid, samuti toetab limaskestade õiget seisundit.

Folaat aitab kaasa aminohapete õigele sünteesile ja toetab õiget vere tootmist. Lisaks toetavad need optimaalse homotsüsteiinitaseme hoidmist ja osalevad rakkude jagunemise protsessis, samuti toetavad immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist ning aitavad kaasa väsimus- ja väsimustunde vähendamisele.

Vitamiin B12 aitab säilitada normaalset energiavahetust ning aitab kaasa närvi- ja immuunsüsteemi nõuetekohasele talitlusele. Lisaks toetab see optimaalse homotsüsteiini metabolismi säilimist ja toetab normaalsete psühholoogiliste funktsioonide säilimist. Samuti aitab ühend kaasa väsimuse ja kurnatuse vähendamisele ning toetab punaste vereliblede korralikku tootmist, samuti mängib osa rakkude jagunemise protsessis.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (2 kapslit) päevas, eelistatavalt koos toiduga. Preparaat on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Betaiin HCL, kapsli kest (täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos), vitamiin B2 (riboflaviin), vitamiin B6 (püridoksaal-5′-fosfaat P-5-P), biotiin (d-biotiin), foolhape (happe glükoosamiinsool (6S) ) – 5-metüültetrahüdrofoolhape – 5-MTHF), vitamiin B12 (metüülkobalamiin).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Betaiini HCL 1000 mg
Koliini bitartraat 200 mg
B2-vitamiin (rüboflaviin) 40 mg 2857
B6-vitamiin (püridoksalo-5′-fosfaat P-5-P) 18 mg 1286
Biotiin (d-biotiin) 2500 µg 5000
Foolhape ((6S)-5-metüültetrahüdrofoolhappe glükoosamiinisool – 5-MTHF) 600 µg 300
Vitamiin B12 (metüülkobalamiin) 50 µg 2000

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top