OstroVit Braintus Focus 90 kapslit

7,20 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
90
Neto kaal:
42 g
Domineeriv koostisosa:
guaraana
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246227383

Availability: Laos

Tootekood: 25525 Kategooriad: ,

OstroVit Braintus Focus 90 kapslit

OstroVit Braintus Focus on terviklik toidulisand, mis on väärtuslike ekstraktide, aminohapete ja vitamiinide allikas. See on vegan preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul, mis on loodud inimestele, kes hoolivad aju korralikust toimimisest ja kognitiivsete funktsioonide õigest toimimisest.

  • Väärtuslike koostisosade allikas – üks portsjon toidulisandit annab organismile 250 mg guaraana seemneekstrakti, mis on standarditud 22% kofeiinini, 200 mg L-türosiini ja 200 mg L-teaniini ning 150 mg bacopa monnieri ekstrakti, mis on standarditud 50-ni. % bakosiide. Lisaks sisaldab preparaat 135 mg ashwagandha juure ekstrakti, mis on standardiseeritud 7,2% withanolides, 1% alkaloide ja 0,25% withaferin A, 100 mg rhodiola rosea juure ekstrakti, mis on standarditud 1% salidrosiidideks ja 100 mg koliini bitartraati, 100 mg ženšenni juure. 20% ginsenosiidide ja 18 mg B6-vitamiini standardiseeritud ekstrakt.
  • Sobib taimetoitlastele ja veganitele – toode ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  • 1 portsjon = 3 kapslit .
  • Performance – tootepakendis on 30 portsjonit preparaati, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – kergesti neelatavate kapslite kujul olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise.

OstroVit Braintus Focus – terviklik toidulisand

Guaraana seemne ekstrakt – ekstrakt Amazonase vihmametsast pärit troopilise taime seemnetest, mis on puitunud liaanidega ronimispõõsas. Guaraana on populaarne eelkõige kõrge kofeiinisisalduse tõttu – taime seemned sisaldavad rohkem väärtuslikku koostisosa kui kohv, tee või yerba mate.

L-türosiin – endogeenne aminohape, mis inimorganismis moodustub teisest aminohappest, milleks on fenüülalaniin. Türosiini võib organismi varustada ka valgurikka toodetega, nagu liha, kala või kuivad kaunviljad.

L-teaniin – orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub mittevalguliste aminohapete hulka. See on glutamiini derivaat, mis kergesti läbib hematoentsefaalbarjääri. Looduslikult esineb see Camellia sinensise lehtedes L-konfiguratsioonis, mistõttu peetakse rohelist teed selle ühendi peamiseks allikaks.

Bacopa monnieri täistaimeekstrakt – jahubanaani perekonda kuuluva mitmeaastase ronitaime ekstrakt, mis looduslikult esineb märgaladel ja soistel aladel.

Ashwagandha juure ekstrakt – ekstrakt Solanaceae perekonda kuuluva taime juurtest, mida tuntakse ka kui loid vitaania või India ženšenn. Ashwagandha juurt iseloomustab intensiivne lõhn ja rikkalikult väärtuslikke aineid – see on eelkõige withanoliide, alkaloidide ja withaferin A allikas.

Rhodiola rosea juure ekstrakt – ekstrakt Crassulaceae perekonda kuuluva taime juurtest, mida tuntakse ka arktilise juurena.

Koliinbitartraat – orgaaniline keemiline ühend, vitamiinitaoline aine, mida peetakse aminohapetega sarnaseks toitaineks, mida väikestes kogustes saab inimkehas looduslikult sünteesida.

Ženšenni juure ekstrakt – ekstrakt Araliaceae perekonda kuuluvast taimest. See on tooraine, mida leidub looduslikult peamiselt Hiinas ja Koreas. See on rikkalikult väärtuslikke aineid ja taimest saadavate olulisemate ühendite hulka kuuluvad ginsenosiidid.

B6-vitamiin – püridoksiin – vees lahustuv komponent, mis kuulub B-rühma vitamiinide hulka. Seda ühendit leidub peamiselt täistera teraviljas, aga ka kaunviljade rupsis ja kuivades seemnetes.

OstroVit Braintus Focuses sisalduvate koostisosade omadused

Koliin aitab säilitada normaalset homotsüsteiini metabolismi ja aitab kaasa maksa nõuetekohasele toimimisele. Lisaks aitab ühend kaasa optimaalse rasvade ainevahetuse säilitamisele.

B6-vitamiin aitab säilitada normaalset energiavahetust ning toetab ka närvisüsteemi nõuetekohast talitlust. See on ühend, mis vähendab väsimus- ja väsimustunnet ning toetab immuunsüsteemi optimaalset talitlust.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (3 kapslit) päevas. Preparaat on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos), Guarana seemne ekstrakt (22% kofeiini – 55 mg), L-türosiin, L-türosiin, Bacopa ekstrakt (50% bakosiide), Ashwagandha juure ekstrakt (7,2% withanoliide, 1% alkaloide ja 0,25% withaferin A), Rhodiola rosea juure ekstrakt (1% salidrosiidid), koliini bitartraat, ženšenni juure ekstrakt (20% ginsenosiide), vitamiin B6 (püridoksaal 5′-P-5-P-fosfaat).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Guaraana seemne ekstrakt 250 mg
– millest 22% kofeiini 55 mg
L-türosiin 200 mg
L-teaniin 200 mg
Bacopa monnieri ekstrakt (50% bakosiide) 150 mg
Ashwagandha juure ekstrakt (7,2% withanoliide, 1% alkaloide ja 0,25% withaferin A) 135 mg
Rhodiola rosea juure ekstrakt (1% salidrosiidid) 100 mg
Koliini bitartraat 100 mg
Ženšenni juure ekstrakt (20% ginsenosiide) 100 mg
B6-vitamiin (püridoksalo-5′-fosfaat P-5-P) 18 mg 1268

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top