OstroVit Gotu Kola VEGE 90 kapslit

7,40 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
41 g
Domineeriv koostisosa:
Aasia pennywort
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246229110

Availability: Laos

Tootekood: 25601 Kategooria:

OstroVit Gotu Kola VEGE 90 kapslit

OstroVit Gotu Kola Vege on kõrgekvaliteediline toidulisand, mis sisaldab aasia tihase ekstrakti, mis on standarditud 2% asiatikosiide, 6% madekassosiidi ja 2% asiatikosiide B. See on vegan preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslitena. See on toode, mis on loodud inimestele, kes hoolivad oma igapäevase toitumise täiendamisest väärtuslike ühenditega.

  • Väärtuslike ainete allikas – üks portsjon toidulisandit sisaldab 400 mg Aasia pennywort ekstrakti, mis on standarditud 2% asiatikosiidide, 6% madekassosiidide ja 2% asiatikosiidide B suhtes.
  • Sobib taimetoitlastele ja veganitele – toode ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  • 1 portsjon = 1 kapsel .
  • Performance – tootepakendis on 90 portsjonit preparaati, millest piisab kolmeks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – toode on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, et toidulisandit saaks probleemivabalt varustada.

OstroVit Gotu Kola VEGE – väärtuslike koostisosade allikas

Väljavõte aasiapärasest pennirohust – selleriliste sugukonda kuuluva mitmeaastase taime ekstrakt, mida nimetatakse ka gotu kolaks või brahmiks. See on ürt, mis kasvab troopilise ja subtroopilise kliimaga riikides niisketes kohtades. Aasia pennyworm on adaptogeeniks peetav taim, mis eristub väärtuslike koostisosade rohkusest, nagu asiakosiidid, madekassosiidid või asiakosiidid B, mille sisaldus on OstroVit preparaadis kasutatava taime standardiseeritud ekstrakt, millel on positiivne mõju. toidulisandi kvaliteedi kohta.

Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Ärge tarbige toodet lastele, rasedatele ega imetavatele naistele. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

India pennywort ekstrakt (Centella asiatica (L.) Urb.) standardiseeritud 2% asiatikosiide, 6% madekassosiide, 2% asiatikosiide B, kapsli kest (täiteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Tooted võivad sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Aasia pennywort ekstrakt: 400 mg
– millest triterpeeni üldsisaldus (10%): 40 mg
* asiatikosiidid (2%) 8 mg
* valmistatud kassosiidid (6%) 24 mg
* asiatikosiidid B (2%) 8 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top