OstroVit Schisandra Chinensis VEGE Hiina Tsitruselised 90 kapslit

7,80 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
53 g
Domineeriv koostisosa:
hiina tsitruselised
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246229073

Availability: Laos

Tootekood: 25685 Kategooriad: ,

OstroVit Schisandra Chinensis VEGE 90 kapslit

OstroVit Schisandra Chinensis VEGE on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab Schisandra Chinensise puuviljaekstrakti, mis on standarditud 10% skisandriinidega. See on vegan preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul. See on toode, mis on loodud inimestele, kes hoolivad oma igapäevase toitumise täiendamisest väärtuslike ühenditega.

  • Sisaldab Schisandra Chinensise puuviljaekstrakti, mis on standarditud 10% skisandriinidega – üks toidulisandi portsjon annab kehale 500 mg ekstrakti.
  • Sobib taimetoitlastele ja veganitele – toode ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  • 1 portsjon = 1 kapsel .
  • Performance – tootepakendis on 90 portsjonit toodet, millest piisab kolmeks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, et toidulisandiga varustada probleemivabalt.

OstroVit Schisandra Chinensis VEGE – väärtuslik toidulisand

Schisandra Chinensis – Schisandraceae perekonda kuuluv taimeliik, mis kasvab looduslikult Kaug-Ida aladel – viinapuud võib leida Hiina, Siberi või Jaapani aladel. See on painduva varrega taim, mis keerdub ümber puutüvede, lõhnavate valgete õite ja dekoratiivsete lehtedega. Kuid mitte õied ega lehed ei muuda Schisandra chinensis’t Aasias populaarseks ženšennijuurega võrreldavaks. Schisandra chinensise kõige väärtuslikumaks elemendiks peetakse taime vilju, mis kimpudesse koondatuna võtavad punaste ja mahlaste marjade kuju. Viinapuu viljad valmivad sügisel ja neid võib süüa nii toorelt kui ka kuivatatult. Neid kasutatakse mahlade või želeede valmistamiseks, kuid väärtuslike ainete, sealhulgas skisandriini rikkalikkuse tõttu kasutatakse neid toidulisandite koostisosana, mis kogub populaarsust kogu maailmas.

Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 kapsel) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Ärge tarbige toodet lastele, rasedatele ega imetavatele naistele. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Schisandra chinensis puuviljade ekstrakt (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.) standardiseeritud 10% skisandriinidest, kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Schisandra chinensis puuviljaekstrakt 500 mg
– millest skisandriinid (10%) 50 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top