OstroVit Pharma Adapto Aid Ashwagandha 60 kapslit

10,90 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
60
Kogus:
60
Neto kaal:
44 g
Domineeriv koostisosa:
ashwagandha
Vegan toode:
jah
EAN kood:
5903246229493

Availability: Laos

Tootekood: 25963 Kategooria:

OstroVit Pharma Adapto Aid 60 kapslit

OstroVit Pharma Adapto Aid on terviklik toidulisand, mis sisaldab L-teaniini ja kuut erinevat taimeekstrakti. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes hoolib kogu keha töö toetamisest.

  • Väärtuslike koostisosade allikas – üks portsjon toidulisandit annab kehale 135 mg ashwagandha juure ekstrakti, mis on standardiseeritud 7,2% withanoliide, 1% alkaloide ja 0,25% withaferin A, 130 mg gotu kola ekstrakti, mis on standarditud 2% asiaticoside, 6% madecassoside , 2% B asiaticoside, samuti 90 mg ginkgo biloba lehtede ekstrakti, mis on standardiseeritud 24% hõlmikpuu flavoonglükosiidide ja 6% terpeenlaktoonidega, 100 mg kogu taime bacopa monnieri ekstrakti, mis on standardiseeritud 50% bakosiidideks ja 100 mg Rhodiola rosea juure ekstrakt, mis on standardiseeritud 1% salidrosiididega. Preparaat sisaldab ka 100 mg L-teaniini ja 2,1 mg musta pipra ekstrakti, mis on standardiseeritud 95% piperiiniga.
  • Sobib taimetoitlastele ja veganitele – toode ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  • 1 portsjon = 1 kapsel.
  • Performance – tootepakendis on 60 portsjonit preparaati, millest piisab kahekuuliseks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul, et toidulisandit oleks raskusteta tarnida.

OstroVit Pharma Adapto Aid – igakülgne toidulisand

Ashwagandha juure ekstrakt – ekstrakt Solanaceae perekonda kuuluva taime juurtest, mida tuntakse ka kui loid vitaania või India ženšenn. Värsket ashwagandha juurt iseloomustab rikkalikult väärtuslikke aineid – see on eelkõige withanoliidide, alkaloidide ja withaferiin A allikas, mille sisaldus on OstroViti valmistamisel kasutatav standardiseeritud taimeekstrakt.

Gotu kola ekstrakt – ekstrakt mitmeaastasest taimest, mis kuulub selleri perekonda, tuntud ka kui gotu kola või brahmi. Tegemist on taimega, mis paistab silma väärtuslike komponentide rohkusega, nagu asiakosiid, madekassosiid või asiakosiid B, mille sisaldus on OstroViti preparaadis kasutatava taime ekstraktis standardiseeritud.

Ginkgo biloba lehtede ekstrakt – ekstrakt maailma ühe vanima seemnetaime lehtedest, mis on pikaealine puuliik ja mida nimetatakse elavaks fossiiliks. Herbalistikas ja toidulisandites kasutatavaks tooraineks peetakse eelkõige taime lehti, mis on väärtuslike ainete allikaks nagu hõlmikpuu flavoonglükosiidid ja terpeenlaktoonid, mille sisaldust standardib OstroVitis kasutatav taimeekstrakt. ettevalmistus.

Bacopa monnieri kogu taime ekstrakt – jahubanaanide sugukonda kuuluva mitmeaastase ronitaime ekstrakt, mis looduslikult esineb märgaladel ja soodes.

Rhodiola rosea juure ekstrakt – ekstrakt Crassulaceae perekonda kuuluva taime juurtest, mida tuntakse ka arktilise juurena.

Musta pipra puuviljaekstrakt – pipra perekonda kuuluva taime viljade ekstrakt, mis on standardiseeritud 95% piperiini ehk orgaanilise keemilise ühendi sisaldusega, mis on musta pipra viljade pealiskihis leiduv alkaloid.

L-teaniin – orgaaniline keemiline ühend, mis kuulub mittevalguliste aminohapete hulka. See on glutamiini derivaat, mis kergesti läbib hematoentsefaalbarjääri. Looduslikult esineb seda Camellia sinensise lehtedes L-konfiguratsioonis, seega peetakse rohelist teed ühendi peamiseks allikaks.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (1 kapsel) päevas. Preparaat on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete allergiline mõne toote koostisosa suhtes. Toodet ei tohi tarvitada koos rahustite, uinutite või epilepsiavastaste ravimitega ning seda ei tohi kasutada lastel, rasedatel ja imetavatel naistel. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Ashwagandha juureekstrakt (7,2% withanoliide, 1% alkaloide ja 0,25% withaferiin A), Gotu kola ekstrakt (2% asiatikosiid, 6% madekassosiidi, 2% asiatikosiid B), ekstrakt hõlmikpuu lehtedest (24% hõlmikpuu flavoonglükosiide, 6%) terpeenlaktoonid), Bacopa monnieri täisekstrakt (50% bakosiidid), Rhodiola rosea juure ekstrakt (1% salidrosiidid), L-teaniin, musta pipra puuviljaekstrakt (95% piperiin), kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Ashwagandha juure ekstrakt (7,2% withanoliide, 1% alkaloide ja 0,25% withaferin A) 135 mg
Gotu kola ekstrakt (2% Asiaticoside, 6% Madecassoside, 2% Asiaticoside B) 130 mg
Ginkgo biloba lehtede ekstrakt (24% ginko flavoonglükosiide ja 6% terpeenlaktoone) 90 mg
Bacopa monnieri terve taimeekstrakt (50% bakosiide) 100 mg
Rhodiola rosea juure ekstrakt (1% salidrosiidid) 100 mg
L-teaniin 100 mg
Musta pipra puuviljaekstrakt (95% piperiin) 2,1 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top