OstroVit Pharma Sweat Blocker Salvei Ekstrakt 90 kapslit

6,50 

Toote vorm:
kapslid
Portsjonid konteineri kohta:
30
Kogus:
90
Neto kaal:
37 g
Domineeriv koostisosa:
salvei ekstrakt
EAN kood:
5903933908540

Availability: Laos

Tootekood: 26271 Kategooriad: ,

OstroVit Pharma Sweat Blocker 90 kapslit

OstroVit Pharma Sweat Blocker on terviklik toidulisand, mis sisaldab nelja erinevat taimeekstrakti – salveilehtede ekstrakti, korte maapealsete osade ekstrakti, aga ka nõgeselehtede ja melissilehtede ekstrakti. See on OstroVit Pharma eliitsarja toode, mis on saadaval kergesti neelatavates kapslites, mis on mõeldud teadlikule tarbijale, kes võitleb liigse higistamisega.

  • Nelja taimeekstrakti allikas – üks toidulisandi portsjon annab organismile 650 mg salveilehtede ekstrakti DER 4:1, 85 mg korte DER 4:1 maapealsete osade ekstrakti, mis sisaldab 7% ränidioksiidi, samuti 250 mg nõgeselehtede ekstrakti DER 4:1 ja 80 mg sidrunmelissi lehtede ekstrakti DER 4:1.
  • 1 portsjon = 3 kapslit.
  • Performance – tootepakendis on 30 portsjonit toodet, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, et toidulisandiga varustada probleemivabalt.

OstroVit Pharma Sweat Blocker – looduslike taimeekstraktide komplekt

Salveilehtede ekstrakt – ekstrakt Lamiaceae perekonda kuuluvast taimest, mida leidub erinevates maailma piirkondades, kuigi looduslikult esineb seda peamiselt Vahemere basseinis. Salvei on väikesekasvuline põõsas, mida eristavad hõberohelised lehed ja lillad lilled. Mitmeaastasest taimest eraldatud tooraineks, mida muu hulgas kasutatakse toidulisandites, peetakse salveilehti, mis korjatakse käsitsi vahetult enne või vahetult pärast taime õitsemist.

Väljavõte korte maapealsetest osadest – ekstrakt Equisetaceae sugukonda kuuluvast mitmeaastasest taimest, mis on herbalistikas hinnatud tänu sellele, et korte rohelistes steriilsetes vartes võib leida väärtuslikke aineid, näiteks räni, mis on anorgaaniline keemiline ühend oksiidide rühmast.

Nõgeselehtede ekstrakt – nõgese sugukonda kuuluva taime ekstrakt, mis looduslikult esineb Euroopas, Aasias, aga ka Põhja-Aafrikas ja Põhja-Ameerikas. See on üheaastane taim, mis kasvab peamiselt viljakatel muldadel ja mida kasutatakse kergesti salatite või toidulisanditena.

Melissi lehtede ekstrakt – ekstrakt Lamiaceae perekonda kuuluvast ürdist, mis on küll pärit Lõuna-Euroopast, kuid mida praegu kasvatatakse kõikjal maailmas. Kõige sagedamini kasutatav tooraine on melissilehed, mida eristab rikkalikult väärtuslikke koostisosi, sealhulgas eeterlikke õlisid.

Soovitatav kasutus

Tarbi 1 portsjon (3 kapslit) päevas, eelistatavalt koos toiduga. Preparaat on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei saa kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge sööge, kui olete allergiline mõne toote koostisosa suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad naised. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Toitumisalane teave

Koostisained

Salvei lehtede ekstrakt DER 4:1, ekstrakt põldkorte jahvatatud osadest (7% ränidioksiid) DER 4:1, nõgeselehe ekstrakt DER 4:1, melissi lehtede ekstrakt DER 4:1, kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos ).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta
Salveilehtede ekstrakt DER 4:1 650 mg
Ekstrakt põldkorte maapealsetest osadest (7% ränidioksiidi) DER 4:1 85 mg
Nõgese lehtede ekstrakt DER 4:1 250 mg
Melissi lehtede ekstrakt DER 4:1 80 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top