OstroVit Digezyme Digestive Enzymes 90 tabletti

6,40 

Toote vorm:
tabletid
Portsjonid konteineri kohta:
90
Kogus:
90
Neto kaal:
34 g
Domineeriv koostisosa:
α-amülaas
EAN kood:
5903933913919

Availability: Laos

Tootekood: 26562 Kategooriad: ,

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes 90 tabletti

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes on kvaliteetne toidulisand, mis on multiensümaatilise kompleksi DigeZyme® allikas, mis sisaldab viit erinevat toimeainet. See on kergesti neelatavate tablettidena saadaval olev preparaat, mis on loodud inimestele, kes hoolivad oma keha varustamisest väärtuslike koostisosade kompleksiga.

  • Multiensümaatilise kompleksi allikas DigeZyme® – preparaat sisaldab 150 mg ensüümikompleksi, mis koosneb viiest ainest, nagu α-amülaas, neutraalne proteaas, laktaas, lipaas ja tsellulaas.
  • 1 portsjon = 1 tablett.
  • Performance – tootepakendis on 90 portsjonit toodet, millest piisab kolmeks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate tablettidena toidulisandi tõrgeteta tarnimiseks.

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes – väärtuslike ühendite terviklik allikas

Seedeensüümid on ained, mis võimaldavad organismis seedeprotsesside õiget kulgu. Need on makromolekulaarsed valgud, mis vastutavad keerukate ühendite lagundamise eest lihtsamateks vormideks. Need erituvad looduslikult seedesüsteemis seedenäärmete kaudu ja kuigi iga organ vastutab erineva ensüümi eest, täiendavad erinevad ühendid üksteist, mistõttu on oluline, et organismil neist puudu ei jääks.

OstroVit Digezyme Digestive Enzymes on terviklik valem, mis sisaldab:

  • α-amülaas – ensüüm, mis vastutab polüsahhariidide lagundamise eest lihtsuhkruteks, mis seejärel imenduvad seedetraktist. α-amülaasi toodetakse peamiselt süljenäärmete ja kõhunäärme kaudu.
  • Neutraalne proteaas – peptidaasi rühma kuuluv ensüüm, mis osaleb valkude hüdrolüüsis ehk lagunemises peptiidideks ja aminohapeteks.
  • Laktaas – ensüüm, mis on oluline piima ja piimatoodete seedimiseks – vastutab laktoosi ehk piimasuhkru lagundamise eest glükoosiks ja galaktoosiks.
  • Lipaas – peamiselt kõhunäärmes toodetud ensüümide rühm, mis vastutab rasvade lagundamise eest – need muudavad triglütseriidid rasvhapeteks ja glütserooliks.
  • Tsellulaas – hüdrolaasi rühma kuuluv ensüüm, mis katalüüsib tselluloosis sisalduvate glükoosimolekulide vahelisi sidemeid, mille tulemusena moodustub glükoos.
Soovitatav kasutus

Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas.

Ärge ületage tarbimiseks soovitatavat päevast portsjonit. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete mõne toote koostisosa suhtes allergiline. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Hoida temperatuuril 15-25°C, suletud anumas, kuivas kohas. Kaitsta otsese päikesevalguse eest.

oitumisalane teave

Koostisained

Täiteaine: mikrokristalne tselluloos; DigeZyme® multiensüümide kompleks, tärklis, paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad 1 portsjoni kohta
DigeZyme®, millest: 150 mg
– α-amülaas (päritolu Aspergillus oryzae) 3600 DU
– Neutraalne proteaas (päritolu Bacillus subtilis) 900 arvutit
– laktaas (päritolu Aspergillus oryzae) 600 ALU
– lipaas (päritolu Rhizopus oryzae) 30 FIP
– tsellulaas (päritolu Trichoderma longibrachiatum) 165 CU
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top