OstroVit Pharma Methyl B-kompleksi pulber 180 g

10,10 

OstroVit Pharma Methyl B-kompleksi pulber 180 g
Maitse: virsiku-apelsini
Toote vorm: pulber
Portsjonid konteineri kohta: 60
Netokaal: 180 g
Domineeriv koostisosa: inuliin
Vegan toode: jah

Availability: Laos

Tootekood: 26690 Kategooriad: ,

OstroVit Pharma Methyl B-kompleksi pulber 180 g

OstroVit Pharma Methyl B kompleks on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab komplekti 14 väärtuslikku koostisainet – Tootest leiate muuhulgas B-vitamiine, inuliini või paraaminobensoehapet (PABA). See on ülimaitsva virsiku ja apelsini maitsega preparaat OstroVit Pharma eliitsarjast, mis on saadaval pulbrina. Tegemist on tootega, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada.

  • Väärtuslike ühendite allikas – Üks toidulisandi portsjon annab organismile 1,3 g inuliini, samuti 100 mg tiamiini, 40 mg riboflaviini, 16 mg niatsiini ja 50 mg koliini bitartraati. Preparaadi portsjonist võib leida ka 150 mg pantoteenhapet, 18 mg vitamiini B6, 2500 μg biotiini, 50 mg müoinositooli ja 600 μg foolhapet, 50 mg PABA hapet, 100 μg vitamiini B12, 80 mg C-vitamiini ja 12 mg E-vitamiini.
  • Ainulaadne maitsekoostis – Virsiku-apelsinimaitseline preparaat annab ainulaadse maitseelamuse.
  • Ei ole lisatud suhkrut – toidulisand sisaldab madala energiasisaldusega magusaineid, mis aitab vähendada toote energiasisaldust.
  • 1 portsjon = 4 kulbitäit = 3 g
  • Efektiivsus – Tootepakendis on 60 portsjonit preparaati, millest piisab kahekuuliseks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – pulbrina saadaval olev preparaat tagab toidulisandi probleemideta tarnimise ja sobib suurepäraselt inimestele, kellel on raskusi tablettide neelamisega.

OstroVit Pharma Methyl B-kompleks – igakülgne täiendus igapäevasele dieedile

Inuliin on ühend, mis koosneb enam kui 30 lihtsast suhkrumolekulist, mis on ühendatud hargnemata ahelas β-2,1-glükosiidsidemetega. See on taimset päritolu polüsahhariid, mis ei seedu seedetrakti ülaosas ja seedimata kujul transporditakse jämesoolde, kus see läbib käärsooles bakteriaalse käärimise.

B-vitamiinid on vees lahustuvad ühendid, millega tuleb organismi pidevalt varustada, sest organism ei suuda neid loomulikult sünteesida. Neid leidub tavaliselt toidus – neid võib leida kuivades kaunviljade seemnetes, piimas ja piimatoodetes, aga ka munades, pähklites, puuviljades, köögiviljades või pärmis. B-vitamiinide hulka kuuluvad sellised ühendid nagu tiamiin (vitamiin B1), riboflaviin (vitamiin B2), niatsiin (vitamiin B3), pantoteenhape (vitamiin B5), püridoksiin (vitamiin B6), biotiin (vitamiin B7), foolhape (vitamiin B9), samuti kobalamiin (vitamiin B12).

Koliin – toitaine, kuni viimase ajani nimetatud B4-vitamiiniks, mida praegu peetakse vitamiinitaoliseks ühendiks, mis sarnaneb aminohapetega, mida inimkehas saab väikestes kogustes looduslikult sünteesida. See on aine, mida leidub ka toidus, eelkõige loomsetes saadustes.

Inositool – toitaine, mis on keemiliselt klassifitseeritud polüoolideks. Tegemist on ainega, mida kuni viimase ajani nimetati B8-vitamiiniks, kuid praegused andmed viitavad sellele, et inositool on vitamiinitaoline ühend, mida inimkehas looduslikult toodetakse. Koostisosa saab aga organismi tarnida ka toiduga – suurimas koguses inositooli leidub värsketes puu- ja juurviljades, aga ka pähklites ja teraviljas.

PABA – para-aminobensoehape – orgaaniline keemiline ühend, mida kuni viimase ajani klassifitseeriti vitamiinideks ja nimetati vitamiiniks B10. Praegu aga, kuna paraaminobensoehape võib inimorganismis looduslikult tekkida, leitakse, et PABA on vitamiinitaoline aine ja kuulub aminohapete rühma.

C-vitamiin on orgaaniline keemiline ühend, see kuulub polühüdroksüalkoholide rühma. See on vees lahustuv aine, mida leidub värsketes köögiviljades ja puuviljades.

E-vitamiin on rühm orgaanilisi keemilisi ühendeid, mis on klassifitseeritud rasvlahustuvateks vitamiinideks. E-vitamiini toiduallikate hulka kuuluvad taimeõlid, sealhulgas oliiviõli ja päevalilleõli, samuti pähklid ja teraviljaseemnete idud.

OstroVit Pharma Methyl B-kompleksis sisalduvate koostisosade omadused:

Tiamiin aitab kaasa närvisüsteemi nõuetekohasele talitlusele ja riboflaviin aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning niatsiin toetab õigete psühholoogiliste funktsioonide säilitamist. Pantoteenhape aitab säilitada normaalset energiavahetust, samas kui vitamiin B6 toetab immuunsüsteemi nõuetekohast toimimist. Biotiin toetab tervete juuste ja naha säilimist ning folaadid toetavad aminohapete õiget sünteesi. Vitamiin B12 seevastu mängib rolli rakkude jagunemise protsessis.

Koliin aitab säilitada normaalset homotsüsteiini metabolismi ja aitab kaasa maksa nõuetekohasele toimimisele. Lisaks aitab ühend kaasa optimaalse rasvade ainevahetuse säilitamisele.

C-vitamiin aitab kaasa immuunsüsteemi õigele talitlusele ning toetab ka kollageeni nõuetekohast tootmist, et tagada veresoonte, luude, kõhrede ja igemete, aga ka hammaste ja naha optimaalne toimimine. Aine aitab vähendada ka väsimust ja kurnatust ning veelgi enam, see toetab E-vitamiini redutseeritud vormi taastumist ja suurendab raua imendumist.

E-vitamiin aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest.

Lahustage üks portsjon toodet 3 g (4 lusikatäit) 100-150 ml vees. Ärge valage kuuma vett. Võtke 1 portsjon päevas.

Toode on mõeldud täiskasvanutele. Palun kasutage pakendis olevat kulbikut (1 ml). Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi seda toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Hoida seda pakendit tihedalt suletuna kuivas kohas, temperatuuril 15-25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest.

Koostisained

Siguri inuliin (prebiootikum), happesuse regulaator: sidrunhape; lõhna- ja maitseained, kaltsium-D-pantotenaat (pantoteenhape), tiamiinvesinikkloriid (tiamiin), L-askorbiinhape (C-vitamiin), müoinositool, koliinbitartraat, para-aminobensoehape PABA, DL-alfa tokoferüülatsetaat (E-vitamiin), riboflaviin (vitamiin B2), püridoksalo 5′-fosfaat (vitamiin B6), inositoolheksanikotinaat (niatsiin), magusained: sukraloos, atsesulfaam K; metüülkobalamiin (vitamiin B12), kaltsium-L-metüülfolaat 5-MTHF (foolhape), D-biotiin (biotiin).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad Portsjoni kohta % RI*
Inuliin 1,3 g
Tiamiin 100 mg 9091%
Riboflaviin 40 mg 2857%
Niatsiin 16 mg 100%
Koliini bitartraat 50 mg
Pantoteenhape 150 mg 2500%
Vitamiin B6 18 mg 1286%
Biotiin 2500 μg 5000%
Inositool (müoinositool) 50 mg
Foolhape 600 μg 300%
Para-aminobensoehape PABA 50 mg
Vitamiin B12 100 μg 4000%
C-vitamiin 80 mg 100%
Witamina E 12 mg 100%

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top