Ostrovit Aqua Kick Electrolyte 300 g Kaalium

8,50 

Ostrovit Aqua Kick Electrolyte 300 g
Tüüp: elektrolüüdid
Maitse: virsik
Toote vorm: pulber
Portsjonid konteineri kohta: 30
Netokaal: 300 g
Domineeriv koostisosa: kaalium
Vegan toode: jah

Availability: Laos

Tootekood: 26029 Kategooriad: ,

OstroVit Aqua Kick Electrolyte 300 g

OstroVit Aqua Kick Electrolytes on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab komplekti väärtuslikke elektrolüüte. See on maitsva virsiku maitsega preparaat, mis on saadaval mugavas pulbrina. See on toode, mis on mõeldud inimestele, kes soovivad täiendada igapäevast toitumist väärtuslike ühenditega.

  • Väärtuslike elektrolüütide allikas – üks toidulisandi portsjon sisaldab 300 mg kaaliumi, 200 mg naatriumi ja 57 mg magneesiumi.
  • Maitsev maitse – magus, virsikune maitsekoostis rõõmustab maitset.
  • 1 portsjon = 1 lusikas = 10 g .
  • Tõhusus – tootepakendis on 30 portsjonit preparaati, millest piisab kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – pulbrina saadaval olev toode tagab toidulisandi tõrgeteta varumise – lihtsalt sega portsjon veega ja valmis!

OstroVit Aqua Kick Electrolytes – väärtuslik väärtuslike elektrolüütide allikas

Elektrolüüdid – aatomite vesilahused, mida eristab positiivne või negatiivne elektrilaeng ja mida nimetatakse ioonideks. Need on elemendid, mis mõjutavad vee ja elektrolüütide tasakaalu ning nende sobiv tase organismis aitab kaasa organismi homöostaasi säilimisele. OstroViti preparaadis kasutatakse selliseid elektrolüüte nagu:

  • Kaalium – keemiline element sümboliga K. See on mineraalne komponent, mis on rakusisene katioon kõige enam. Umbes 98% inimorganismis leiduvast ühendist paikneb rakkudes, peamiselt lihastes. Kaaliumi võib leida paljudest erinevatest toitudest – ühendi allikaks on muuhulgas kaunviljad, pähklid, köögiviljad nagu spinat, kartul ja kõrvits või puuviljad, muu hulgas avokaadod, banaanid ja aprikoosid.
  • Naatrium on keemiline element sümboliga Na. See on mineraalne komponent, mis on ekstratsellulaarne katioon, mis ladestub inimkehas peamiselt rakuvälistes vedelikes ja luudes. Naatriumi tarnitakse kehasse kõige sagedamini koos lauasoola ja seda koostisosa sisaldavate toodetega, sealhulgas liha või leivaga.
  • Magneesium – keemiline element sümboliga Mg. See on mineraalne komponent, mis on klassifitseeritud makroelemendiks. Inimkehas talletub see peamiselt luudesse ja lihastesse. Magneesiumi allikad on täistera teraviljatooted, aga ka seemned ja pähklid.

OstroVit Aqua Kick Electrolytes sisalduvate koostisosade omadused

Kaalium aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele ning toetab ka lihaste normaalset talitlust. Lisaks toetab element optimaalse vererõhu säilitamist.

Magneesium aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning lisaks aitab säilitada elektrolüütide tasakaalu. Koostisaine toetab lihaste ja närvisüsteemi nõuetekohast talitlust ning aitab hoida hambaid ja luid tervena. Ühend mängib rolli rakkude jagunemise protsessis ja toetab ka optimaalset valgusünteesi.

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus, akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Lahustage üks portsjon toodet 10 g (1 lusikatäis) 1,5 l vees. Tarbi kogu päeva.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi toodet võtta. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Koostisained

Happesuse regulaator: sidrunhape; aroom, maltodekstriin, kaaliumtsitraat (kaalium), peedimahla kontsentraat pulbrina, naatriumkloriid (naatrium), happesuse regulaator: õunhape; sidrunhappe magneesiumisoolad (magneesium), magusained: sukraloos, atsesulfaam K; värvus: karoteenid; paakumisvastane aine: ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Toiteväärtused 10 g pulbrit % RI* 100 ml vedelikku
Energeetiline väärtus 14 kJ / 3 kcal 1 kJ / 0 kcal
Paks 0 g 0 g
– millest küllastunud rasvhapped: 0 g 0 g
Süsivesikud: 0,8 g 0,1 g
– millest suhkrud: 0,2 g 0 g
Valk 0 g 0 g
soola 0,5 g 0,03 g
Aktiivsed koostisosad 10 g pulbrit % RI* 100 ml vedelikku
Magneesium 57 mg 15% 3,77 mg
Kaalium 300 mg 15% 19,87 mg
Naatrium 200 mg 13,25 mg

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top