OstroVit Aqua Kick Good Night 300 g Gaba

8,50 

OstroVit Aqua Kick Good Night 300 g
Tüüp: Head ööd
Maitse: must sõstar
Toote vorm: pulber
Portsjonid konteineri kohta: 30
Netokaal: 300 g
Domineeriv koostisosa: gaba
Vegan toode: jah

Availability: Laos

Tootekood: 26026 Kategooriad: ,

OstroVit Aqua Kick Good Night 300 g

OstroVit Aqua Kick Good Night on toidulisand, mis sisaldab kolme koostisosa komplekti, nagu gamma-aminovõihape, vitamiin B6 ja melatoniin. See on hõrgu mustsõstramaitsega preparaat, mis on saadaval pulbrina, mis lahustub vees ideaalselt. See on toode, mis on loodud inimestele, kes hoolivad korralikust taastumisest ja kvaliteetsest unest.

  • Kolme koostisosa allikas – Preparaat sisaldab 500 mg gamma-aminovõihapet, samuti 2,8 mg vitamiini B6 ja 1 mg melatoniini.
  • Maitsev, puuviljane maitse – Mustsõstramaitseline preparaat rõõmustab maitsemeeli.
  • 1 portsjon = 1,5 kulbitäit = 10 g toodet.
  • Tõhusus – Preparaadi pakend sisaldab 30 portsjonit toodet.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval pulbri kujul, mis lahustub vees suurepäraselt, tagab toidulisandi tõrgeteta tarnimise ja on suurepärane lahendus inimestele, kellel on raskusi tablettide neelamisega.

OstroVit Aqua Kick Good Night – öine tugi kehale

Gamma-aminovõihape – GABA – orgaaniline keemiline ühend mittevalguliste aminohapete rühmast. Neurotransmitter, mis sünteesitakse kehas glutamaadist. See on aine, mis esineb inimkehas peamiselt hüpotalamuses ja ekstrapüramidaalsüsteemis. Ühendit võib leida ka toidust, sellistest toodetest nagu roheline tee, hapukurk, sojaoad ja piimatooted.

B6-vitamiin – püridoksiin – B-vitamiinide hulka kuuluv vees lahustuv koostisosa. Ühendit leidub peamiselt täistera teraviljatoodetes, aga ka rupsis ja kuivades kaunviljades.

Melatoniin – inimkehas looduslikult esinev hormoon. See on aine, mida toodab kesknärvisüsteemis käbinääre, mis on üks sisesekretsiooninäärmetest, mis on trüptofaani derivaat. Melatoniini sünteesi ja sekretsiooni organismis suurendab pimedus, valgus aga pärsib protsesse. Organismi loomulik hormooni tootmine algab pärast päikeseloojangut ja on kõige intensiivsem keset ööd, kella kahe ja nelja vahel.

OstroVit Aqua Kick Good Night sisalduvate koostisosade omadused

Witamina B6 vähendab väsimust ja kurnatust ning aitab säilitada normaalset energiavahetust. Lisaks toetab see närvisüsteemi nõuetekohast talitlust ja aitab kaasa hormonaalse aktiivsuse reguleerimisele ning aitab säilitada õigeid psühholoogilisi funktsioone.

Melatoniin aitab leevendada subjektiivset äkilise ajavööndivahetuse sündroomi tunnet ja kasulik toime avaldub 0,5 mg tarbimisel vahetult enne magamaminekut esimesel reisipäeval ja mitu päeva pärast sihtkohta jõudmist. Lisaks aitab hormoon lühendada uinumiseks kuluvat aega ja kasulik mõju avaldub siis, kui tarbid vahetult enne magamaminekut 1 mg melatoniini.

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

ahustage üks portsjon 10 g (1,5 lusikatäit) toodet 250 ml vees. Tarbi 30 minutit enne magamaminekut.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi toodet võtta. Toode on mõeldud täiskasvanutele. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Ärge kasutage autojuhtimise või masinate käsitsemise ajal, ärge kombineerige alkoholi tarbimise ja teiste ravimitega, sealhulgas taimsete ravimitega.

Koostisained

Maltodekstriin, happesuse regulaator: sidrunhape; aroom, gamma-aminovõihape (GABA), musta porgandi pulbri kontsentraat, happesuse regulaator: õunhape; magusained: sukraloos, atsesulfaam K; paakumisvastane aine: ränidioksiid; püridoksiinvesinikkloriid (vitamiin B6), melatoniin.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid teravilju, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Toiteväärtused 10 g pulbrit % RI* 100 ml vedelikku
Energeetiline väärtus 115 kJ / 27 kcal 44 kJ / 10 kcal
Paks 0 g 0 g
– millest küllastunud rasvhapped 0 g 0 g
Süsivesikud 6,7 g 2,6 g
– millest suhkrud 1,5 g 0,6 g
Valk 0 g 0 g
soola 0 g 0 g
Aktiivsed koostisosad 10 g pulbrit % RI* 100 ml vedelikku
Gamma-aminovõihape 500 mg 192,3 mg
Vitamiin B6 2,8 mg 200 1,1 mg
Melatoniin 1 mg 0,4 mg

 

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top