OstroVit Siberi ženšenn VEGE 120 tabletti

6,50 

OstroVit Siberi ženšenn VEGE 120 tabletti
Toote vorm: pillid
Portsjonid konteineri kohta: 120
Kogus: 120
Netokaal: 63 g
Domineeriv koostisosa: siberi ženšenn
Vegan toode: jah

Availability: Laos

Tootekood: 25609 Kategooriad: ,

OstroVit Siberi ženšenn VEGE 120 tabletti

OstroVit Siberian Ginseng VEGE on toidulisand, mis sisaldab Siberi ženšenni ekstrakti, mis on standarditud 1,2% eleuterosiidideni. Tegemist on kergesti neelatavate kapslites saadava veganpreparaadiga, mis on mõeldud teadlikule tarbijale, kes soovib väärtuslikku täiendust oma igapäevasele toidulauale.

  • Sisaldab siberi ženšenni – üks toidulisandi portsjon annab organismile 300 mg siberi ženšenni, mis on standardiseeritud 1,2% eleuterosiididega.
  • Sobib taimetoitlastele ja veganitele – toode ei sisalda loomset päritolu koostisosi.
  • 1 portsjon = 1 tablett .
  • Efektiivsus – tootepakendis on 120 tabletti, mis teeb tootest piisavaks neljaks kuuks regulaarseks toidulisandiks.
  • Mugav vorm – preparaat on saadaval kergesti neelatavate tablettidena toidulisandi tõrgeteta tarnimiseks.

OstroVit Siberian Ginseng VEGE – väärtuslik toidulisand

Siberi ženšenn , tuntud ka kui eleutherococcus senticosus, on eleutherococcus perekonda kuuluv taim, mida leidub looduslikult Siberis ja Kirde-Hiinas. Tegemist on toorainega, mis sisaldab palju väärtuslikke bioaktiivseid ühendeid – taimes leidub fütosteroole, kumariine ja eeterlikke õlisid, kuid Siberi ženšennis sisalduv põhiline toimeaine on eleuterosiidid ehk orgaanilised ained, mis vastutavad enamiku taime omaduste eest.

Huvitav on see, et Siberi ženšenni juurt saab muu hulgas kasutada toidulisandite koostisosana juba pärast üheaastast kasvatamist, erinevalt panaxi ženšennist, mis vajab 5–9 aastat.

OstroVit preparaadis kasutatav Siberi ženšenn on standardiseeritud 1,2% eleuterosiididega, mis avaldab positiivset mõju toidulisandi kvaliteedile ja muudab toote iga portsjoni silmapaistvaks kõrge väärtusliku ühendi sisaldusega.

Laboratoorselt kinnitatud kvaliteet

Klientide tervise huvides testitakse meie toodetud tooteid regulaarselt sõltumatus akrediteeritud laboris, et tagada ja säilitada kõrgeim kvaliteet.

Võtke 1 portsjon (1 tablett) päevas.

Ärge ületage soovitatavat ööpäevast annust. Ärge kasutage toodet mitmekesise toitumise asendajana (asendajana). Soovitatavad on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge neelake alla, kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Lapsed, rasedad või imetavad naised ei tohi toodet võtta. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Koostisained

Siberi ženšenni juureekstrakt (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim.) Maxim) standardiseeritud 1,2% eleuterosiidideni, mahuaine: mikrokristalne tselluloos; paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumisoolad, ränidioksiid.

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), sojaube, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad  Portsjoni kohta
Siberi ženšenni juure ekstrakt 300 mg
– millest eleuterosiidid (1,2%) 3,6 mg
Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top