OstroVit Pharma looduslik C-vitamiin kibuvitsamarjadest 30 kapslit

6,50 

OstroVit Pharma looduslik C-vitamiin kibuvitsamarjadest 30 kapslit
Toote vorm: kapslid
Portsjonid konteineri kohta: 30
Kogus: 30
Netokaal: 32 g
Domineeriv koostisosa: C-vitamiin
Vegan toode: jah

Availability: Laos

Tootekood: 25524 Kategooriad: ,

OstroVit Pharma looduslik C-vitamiin kibuvitsamarjadest 30 kapslit

OstroVit Pharma looduslik vitamiin C kibuvitsadest on toidulisand, mis sisaldab 70% C-vitamiini standarditud kibuvitsamarja ekstrakti. See on askorbiinhappe allikas kergesti neelatavate kapslite kujul. See on kõrgekvaliteediline preparaat OstroVit Pharma eliitsarjast, mis on välja töötatud sportlastele ja inimestele, keda iseloomustab suurenenud nõudlus C-vitamiini järele.

Tarbi 1 portsjon (1 kapsel) päevas, eelistatavalt koos toiduga. Mitte kasutada inimestel, kellel on eelsoodumus neerukivide tekkeks või kellel on neerukivid. Toode on mõeldud täiskasvanutele.

Ärge ületage soovitatavat päevaannust. Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse toitumise asendajana (asendajana). Soovitatav on tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis. Ärge tarbige, kui olete allergiline mõne toote koostisaine suhtes. Toodet ei tohi kasutada lapsed, rasedad ja imetavad emad. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

Koostisained

Kibuvitsamarja ekstrakt (Rosa canina L.) standardiseeritud 70% C-vitamiini, kapsli kest (mahuaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

Toode võib sisaldada piima (sh laktoosi), soja, maapähkleid, muid pähkleid, seesamiseemneid, kaera, mune, vähilaadseid, kala.

Toitumisalane teave

Aktiivsed koostisosad portsjoni kohta % RI*
Kibuvitsamarja ekstrakt 1000 mg – 
– millest looduslik C-vitamiin (70%) 700 mg 875%

*RI – võrdluskogus

Shopping Cart
0
    0
    Sinu Ostukorv
    Sinu Ostukorv on tühiTagasi ostma
    Scroll to Top